![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
Pentru ca am citit diverse postari despre migrarea ortodocsilor sau a catolicilor catre diverse secte, am sa va povestesc ce am auzit chiar azi la biserica, in cuvantul parintelui.
Deoarece nu am auzit prea bine, o sa cer amanunte de la parintele si am sa vi le povestesc si pe acelea. Pe scurt: in urma cu destui ani, dar dupa 1989, un pastor baptist din SUA a trecut, intai el si apoi intreaga lui comunitate, la ortodoxie. Uimiti si intrigati de aceasta hotarare, mai marii Bisericii Baptiste a locului au trimis un alt pastor in Romania, David (celalat nume nu l-am retinut). Acesta a venit la Cluj si a inceput sa participe la slujbele de la Catedrala incercand sa inteleaga ce este cu ortodoxia si ce anume i-a facut pe toti aceia sa treaca la ortodoxie. Aici a dat peste IPS Bartolomeu, de care s-a apropiat in incercarea lui de a intelege ce inseamna ortodoxia. Pana la urma acest om, David, a cerut sa fie botezat ortodox, a absolvit Teologia, cred ca aici la Cluj, si am inteles ca s-a intors in SUA, unde s-a dus si a marturisit in fata fostilor frati de credinta baptisti despre ortodoxie! Deci, se intampla si invers! Revin cu amanunte cand le voi afla. Last edited by Adriana Cluj; 28.05.2012 at 00:21:00. |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Un virus ciudat bântuie Biserica Ortodoxă Română: Andreescu (noi dezvăluiri!) | stoianov | Despre Biserica Ortodoxa in general | 40 | 06.09.2015 17:03:42 |
Papa - Biserica Catolica - Singura Biserica | legionar | Biserica Romano-Catolica | 133 | 16.07.2013 11:22:01 |
biserica catolica versus biserica ortodoxa | sovidiu | Biserica Romano-Catolica | 36 | 08.06.2013 23:58:51 |
Dialog BOR - Biserica Catolica | Ducutu | Biserica Romano-Catolica | 70 | 08.05.2013 00:19:29 |
|