![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
În ce privește durerea mea, atâta câtă există, este în primul rând pentru imaginea dumneavoastră, o imagine bună pe care o aveați pe acest forum, și pe care ați ales în mod inexplicabil să o maculați publicând acest șir de așa zise "știri" demne de Cancan și OTV. Deși confrații ortodocși - dintre care înțeleg că unii vă sunt chiar prieteni - v-au atras atenția de la bun început că ceea ce faceți nu este bine și s-au delimitat de atitudinea dumneavoastră. Dar, în fine. În Biserica lui Hristos s-a aruncat cu lături încă dinaintea Cinzecimii. Primul care a fost denigrat prin propagandă mincinoasă a fost chiar Mântuitorul. Luați un moment de pauză și reflectați asupra următoarei întrebări: Oare lui Hristos îi place ce fac eu ? |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Dumneavoastră ați mai fost banat odată , deci renunțați în a discuta persoana , ci doar subiectul dezbătut . Sunteți avocat, dar vă rog nu vă transformați în avocat al diavolului. Răul oriunde ar fi , trebuie arătat , combătut, nu mușamalizat ! În rest , toate cele bune pentru zona Timișoara . . . !
Biserica este dragoste, așteptare și bucurie. (Părintele Alexander Schmemann) Last edited by cristiboss56; 01.06.2012 at 09:32:26. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Pe de altă parte, să înțeleg că dacă aș deschide threadul "SCANDALURI DE CORUPȚIE; SEXUALE ȘI DE ALTĂ NATURĂ ZGUDUIE BOR", în care să postez, tot așa, informații luate din ziare de scandal, neverificate, nedovedite, dar suculente și incitante, ați fi de acord, mi-ați acorda, poate, și asistență ? P.S. Nu vă temeți, nu am s-o fac; am prea mult respect de sine pentru a mă coborî la un asemenea nivel. Închei cu aceasta intervențiile mele pe thread-ul dumneavoastră, dar nu înainte de a vă mai ruga o dată să luați acel moment de respiro și rugăciune în care să-l întrebați pe Hristos dacă Îi place ceea ce faceți. Last edited by MihaiG; 01.06.2012 at 09:44:57. |
|
||||
|
||||
![]()
Mare atenție, ca acel moment de respiro prelungit să nu vă fie dat , forțat , precum în urmă cu ceva timp. Folosiți numele lui Hristos în deșert! Chiar nu realizați rușinea în care se află b.c. ? Dvs. aveți copii ? . . .
|
||||
|
||||
![]()
Frate Cristi, te rog frumos, lasă-l!
|
||||
|
||||
![]()
Asta nu e din Biblie. Denigrarea unor profesii să fie din Catehismul BOR ?
|
||||
|
||||
![]()
sutor , ne ultra crepidam !
|
|||
|
|||
![]() Citat:
n-am mai intrat pe forum de ceva vreme pentru ca am observat de la primul thread pe care l-am creat ca acest forum nu este exclusiv al crestinilor ortodocsi. (Cu toate ca adresa "Crestinortodox.ro" te poate induce in eroare). Nu cred este bine sa aratam ce fac unii sau altii din "bisericile surori" CU EXCEPTIA cazurilor de erezie (ei oricum sunt eretici) si incercarior de "racolare", si aici ma refer strict la rezultat: parasirea Bisericii Crestin-ortodoxe , dar stiu ca in momentul in care deschizi un topic care se afla in contradictie cu convingerile altora, repet: pe un forum al tuturor credintelor (sau cel putin asa mi se pare mie), trebuie sa te astepti la reactii de felul acesta si de atacuri la persoana. (Stiu ce vorbesc, ca am avut experienta neplacuta de a fi blamat si combatut pe acest forum ) Nu te mai supara, te rog,si lasa-i... pentru binele tau sufletesc... Sau le mai poti spune si aceasta : "Lasati sa creasca impreuna si graul si neghina, pana la seceris, si la vremea secerisului voi zice seceratorilor: Pliviti intai neghina si legati-o in snopi ca s-o ardem, iar graul adunati-l in jitnita mea"(Mat.13.30) (As fi vrut sa trimit PM dar , cred ca este mai bine sa se vada ca nu numai cei care scriu des pe acest forum il citesc) Doamne ajuta !
Arsenie Papacioc ( 1914 – 2011) „ Pai sunt impotriva ecumenismului! ...Pe viata si pe moarte impotriva! Ce ecumenism? Ce parere aveti despre secte si biserica catolica? Sunt anatematizati, asta este! Nu le garantam mantuirea, nu putem! Si Sfintii Parinti, Sinoade intregi, considera ca acestea sunt erezii! Si o erezie anatematizata nu putem sa consideram ca este o mantuire! „ |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Un virus ciudat bântuie Biserica Ortodoxă Română: Andreescu (noi dezvăluiri!) | stoianov | Despre Biserica Ortodoxa in general | 40 | 06.09.2015 17:03:42 |
Papa - Biserica Catolica - Singura Biserica | legionar | Biserica Romano-Catolica | 133 | 16.07.2013 11:22:01 |
biserica catolica versus biserica ortodoxa | sovidiu | Biserica Romano-Catolica | 36 | 08.06.2013 23:58:51 |
Dialog BOR - Biserica Catolica | Ducutu | Biserica Romano-Catolica | 70 | 08.05.2013 00:19:29 |
|