![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
Si daca sfarsitul nostru vine inainte???????? Oare vom fii pregatiti?????
|
|
||||
|
||||
![]()
Adevaratul crestin cred ca intrebarea asta ar trebui sa si-o puna prima data.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
De ce nu trebuie sa credem ca anul 2012 va fi sfarsitul lumii? Pentru ca Hristos este absent din tot discursul despre sfarsitul lumii din 2012. E un sfarsit de lume fara implicarea lui Dumnezeu. Se pierde din vedere ca sfarsitul lumii va fi potrivit Scripturii la A doua venire a lui Hristos, urmata de invierea mortior si judecata universala. Mantuitorul spune: "Drept aceea, privegheati, ca nu stiti ziua, nici ceasul cand vine Fiul Omului“ (Mt. 25, 13), iar de aici reiese ca sfarsitul chipului acestei lumi poate fi si astazi. Asa ca orice crestin nu trebuie sa fie preocupat de "cand” (caci sfarsitul va veni pe neasteptate) ci de "cum” asteptam A doua venire a lui Hristos.
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Doamne-ajuta! |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
||||
|
||||
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Gandeste-te cate fapte bune ai reusi sa faci in 30 ani in comparatie numai cu o zi sau un an... Cu cat data examenului este mai indepartata cu atat mai mult timp ca sa te pregatesti.
Cuvine-se cu adevarat sa te fericim pe tine, Nascatoare de Dumnezeu, cea pururea fericita si prea nevinovata si Maica Dumnezeului nostru. Ceea ce esti mai cinstita decat Heruvimii si mai slavita fara de asemanare decat Serafimii, care fara stricaciune pe Dumnezeu-Cuvantul ai nascut, pe tine, cea cu adevarat Nascatoare de Dumnezeu, te marim. |
|
||||
|
||||
![]()
Ce spui tu e teorie. Asa si Dumnezeu ii ia pe unii mai de tineri ca sa le salveze sufletele. Asadar ce spui tu e partial adevarat,sunt doar calcule ca sa zic asa. In realitate gandeste-te ca in 30 de ani pot fuma peste 10.000 de pachete de tigari daca m-as apuca de viciul acesta,pot merge seara de seara pe centura la vreo "puicuta",pot scoate milioane de injuraturi,pot sa am pauza de zeci de duminici intre Liturghii etc. Asadar nu e nicidecum o regula. Unii se schimba in bine,insa altii... in rau.
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Ce veti face voi cand vor veni acele vremuri de pribegie? | adelin | Despre Biserica Ortodoxa in general | 157 | 23.09.2010 16:12:48 |
Cum se face canonisirea ca sfant(a)? In ziua de azi se mai face? | sophia | Mari Duhovnici si predicile lor | 5 | 09.01.2010 23:13:44 |
De ce 25 Decembrie? | Andie | Teologie si Stiinta | 23 | 19.01.2009 01:38:20 |
16 - 22 decembrie | laurschepsis | Stiri, actualitati, anunturi | 11 | 20.12.2008 04:59:41 |
|