|  |  | 
|  | 
| 

| |||
| 
 | |||
|   

Da, intelegem ca in aceasta "visterie" Pavel i-a incredintat lui Timotei "comoara", "bogatia" invataturilor sanatoase in Hristos.  Insa nicicum Sf.Traditie sau Predania asa cum o numesc ortodocsii, dupa cum ati enuntat. | 
| 

| |||
| 
 | |||
|   

Hm, chiar nu stiu ce sa cred sincer. 3 aprile 33. Cam multe numere de 3, si a murit la 33 de ani daca-mi aduc eu bine aminte, sau 31?. In orice caz. Ar trebui sa sarbatorim Pastele pe 6 aprilie? Bine ar fi sa aiba o data fixa.

__________________ Jocuri 3d | 
| 

| ||||
| 
 | ||||
|   Citat: 
 Citat: 
 nii). Dar Paștile Domnului este sărbătoare cu dată variabilă, în urma unei venerabile tradiții a Bisericii, la rândul ei având la bază tradiția iudaică. 
				__________________ Doamne, Tu pe toate le știi ! Tu știi că Te iubesc ! www.catehism.com http://regnabit.wordpress.com | 
| 

| |||
| 
 | |||
|   Citat: 
   | 
| 

| |||
| 
 | |||
|   Citat: 
   | 
| 

| |||
| 
 | |||
|   

Știi când va fi difuzat?
		 | 
| 

| |||
| 
 | |||
|   

Era o gluma amara tinand cont de remarca ucenicului.
		 | 
| 

| |||
| 
 | |||
|   

Ce aveți cu uncenicul?   Bietul de el se tot miră de ce este luat la bani mărunți...el însă vede cu totul altceva "împlinirea Scripturii"   | 
|  | 
| 
 | 
|  Subiecte asemănătoare | ||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari | 
| Data Nasterii Domnului | celestial_pottery | Craciunul - Nasterea Domnului | 12 | 25.12.2012 09:56:13 | 
| Epistolia Domnului Nostru Iisus Hristos | dumitrucelmare2000 | Generalitati | 3 | 29.06.2012 22:51:20 | 
| Genealogia Domnului nostru Iisus Hristos si vechimea lumii | mihailt | Generalitati | 6 | 22.05.2011 18:58:03 | 
| Pastorale la Nastere Domnului nostru Iisus Hristos | cristiboss56 | Resurse ortodoxe on-line | 0 | 22.12.2010 21:26:34 | 
| Despre fratii Domnului nostru Iisus Hristos | mihailt | Despre Biserica Ortodoxa in general | 12 | 30.05.2009 15:53:11 | 
|  |