Citat:
În prealabil postat de Florin-Ionut
Fie că sînteți credincioși sau necredincioși, conspiraționiști sau nu, există motive serioase de îngrijorare pentru ziua de 21 decembrie 2012. Ziarele, Internetul, posturile de radio, televiziunile vor vui din ce în ce mai mult cînd ne vom apropia de ziua atît de mediatizată. Va fi o isterie generală cum nu a mai fost nicicînd.
Deci, cum vă pregătiți pentru acel moment și ce veți face atunci? Veți lua din timp măsuri suplimentare de siguranță? Veți face provizii? Vă veți aduna atunci la un loc împreună cu prietenii, familia, cunoștințele?
|
Sfarsitul nu-l stie nimeni. Doar Dumnezeu stie cand va veni sfarsitul si tot El ne va ajuta sa trecem cu bine daca intradevar va veni dar eu nu cred. La fel au vorbit si despre 2000 ca vine sfarsitul in anul 2000 si nu a mai venit. Stiu ca multe fete din satul bunicilor mei s-au casatorit din 1997-1998....le era teama ca vine sfarsitul lumii si ele raman nemaritate...nu e o gluma,e adevarat. Nu a venit sfarsitul, nu va veni nici acum, asa cred. Ploile,inundatiile,vijeliile....nu sunt decat cateva palme date de Dumnezeu pentru pacatele noastre....El vrea sa ne intoarcem la pocainta, sa fim mai buni cu semani nostrii,sa nu mai fim rai,invidiosi,avari...Trebuie sa ne rugam mai mult la Dumnezeu. Doamne ajuta!!!