![]() |
![]() |
|
|
|
||||
|
||||
![]()
Un desfrânat...
|
|||
|
|||
![]()
Eu zic să facem propuneri pentru formulări alternative, să nu mai punem pe gânduri securitatea moravurilor altora.
Uite varianta mea: ”Ștefan Florin are o relație instabilă cu prietena lui și se întâlnesc doar pe facebook, ca nu cumva să-și bage iscușenia coada și să cadă în păcatul desfrânării dacă se întâlnesc și petrec timp împreună.” V-ați liniștit dom' colonel sau aveți nevoie de un raport mai amănunțit?
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]()
"Și stăruind să-L întrebe, El S-a ridicat și le-a zis: Cel fără de păcat dintre voi să arunce cel dintâi piatra asupra ei" (Ioan 8:7)
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Curat piatră.
|
|||
|
|||
![]()
Am putea reveni la un ton mai bland si prietenesc al discutiei?
De doamna si domnul Gugu nu v-a placut? Last edited by Adriana Cluj; 04.06.2012 at 15:50:48. |
|
|||
|
|||
![]()
Adevarul e ca pentru cineva trecut de pragul de 20 si ceva de ani, gasirea unei partenere este dificila, mai ales daca prin slujba sau hobby, nu intra in contact cu fete/femei.
Iar a avea mai multe relatii, inainte de casatorie, are efectul, zic eu, ca baiatul sa nu confunde atractia sexuala sau obisnuinta cu cealalta persoana cu dragostea.
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Suferinta | costel | Generalitati | 36 | 19.09.2024 00:20:42 |
Suferinta | Ovidiu_26 | Generalitati | 8 | 19.09.2024 00:05:39 |
Sindromul "baiatului rau" | adimirea | Generalitati | 30 | 13.07.2012 10:50:16 |
Ajutor in suferinta | Hionia | Umanitare | 6 | 13.06.2012 00:28:55 |
Mila si Suferinta | florin.oltean75 | Generalitati | 0 | 04.04.2011 21:44:24 |
|