![]() |
![]() |
|
|
|
||||
|
||||
![]()
La finalul ficarei catisme din Psaltire , in ruga noastra de dimineata , sunt pomeniti si ei ! Avem pomelinc in acest sens si cred ca majoritatea il citesc , dar toate acestea apar prin pronia lui Dumnezeu , sunt PALME spre trezirea noastra a tuturor, cel ce intelege bine face , iar surzii au rasplata lor !
|
|||
|
|||
![]()
În general, nu mă grăbesc să dau atenție știrilor care încep cu „s-ar părea...”, „se spune că...” Jurnaliștilor li se pare adesea câte ceva, iar când n-au zvonuri, inventează. Contează faptele dovedite, ca să nu plecăm urechea la bârfe. Nu țin să iau partea patriarhului cu orice chip. Cred, însă, că trebuie să ascultăm și ce are el de spus la subiect; mai mult de atât, e nevoie de o sursă obiectivă.
În cazul de față sunt două aspecte: unul o privește pe nepoată, asupra căreia planează doar o bănuială că i-ar fi fiică, iar celălalt privește averea patriarhului, chestiune care ar trebui făcută publică. Și eu sunt de părere că un monah nu trebuie să aibă avere, pentru că la tundere el depune votul sărăciei. La noi, însă, regula asta se încalcă de multă vreme, unii dintre ierarhi deținând, și după cunoștința mea, averi. P.S. Iată că prietenul Cristi-boss demonstrează prin aceasta că atitudinea sa e îndreptată împotriva corupției de orice fel, nu doar a celei din Biserica Catolică. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
As mai adauga faptul ca nici macar chestia cu lasatul averii nu e ceva cert - se pare ca sunt doar declaratiile unei persoane care s-ar putea sa aiba niste afectiuni psihice. Ca sa nu mai vorbim de o data certa cand s-a intamplat asta. Asa ca.. Don Quijote (oricare ar fi el) nu prea are de fapt obiectul muncii. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Propun sa avem putina rabdare pana vine raspunsul Patriarhiei. Desi nu ma numar printre cei morti de dragul actualului Patriarhat, indraznesc sa nadajduiesc ca Patriarhul nostru va da un raspuns demn de un adevarat crestin la aceste zgandareli care poarta semnatura duhului rautatii si vicleniei. Iar pentru noi, da, sunt palme pe care le meritam (eu unul cu siguranta) si de care ne vom folosi, de voim, spre indreptare, spre mantuirea sufletelor noastre. Slava lui Dumnezeu pentru toate! AMIN!+ |
|
|||
|
|||
![]()
Cum scriam si pe topicul respectiv, e totusi o diferenta foarte mare, in cazul respectiv despre BC se scrie ceva adevarat si extrem de grav si de mari proportii, despre BO vezi si tu ce articol. Iar cand e ceva adevarat e de obicei ceva destul de marunt si de mica amploare (ca o calugarita a facut un copil).
|
|
|||
|
|||
![]()
O intrebare: oare cum de a cununat cuplul princiar o fata (o tanara pereche) oarecare, pe deasupra si cu probleme psihice (asa cum am citit mai sus)?
Cate cununii (de oameni obisnuiti, oarecare...) au mai onorat in acest fel, de cand s-au reintors in Romania? Nu-i retorica intrebarea, chiar as vrea sa stiu daca s-a mai intamplat. Last edited by Adriana Cluj; 05.06.2012 at 14:16:20. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
||||
|
||||
![]() Citat:
In fine . . . , nu cunosc daca se pot sterge niste date din motorul de cautare google , daca exista aceasta posibilitate , dar dispar date , dispar adrese referitoare la acest "scandal ". . . Altețele Lor Regale Prințul Paul și Prințesa Lia, nașii fiicei și nepoatei Patriarhului Daniel ![]() ![]() Pe lîngă botezul copilului, părinții și-au oficializat relația, atît la Primărie, cît și în fața Altarului, nași fiind, în ambele cazuri, Altețele Lor Regale Prințul Paul și Prințesa Lia. Toate aceste trei momente s-au derulat la Cotești și au fost organizate de Minodora Ilie, „fiică“ a localității și președinta Fundației Internaționale Omenia, dar și „nașa“ de suflet a celor doi tineri. Maria Stela Ciobotea Vișan și Costel Ispas au trecut mai întîi, în jurul orei 11, pe la primăria din Godeni și au spus un „da“ răspicat primarului Ion Pădureanu, cel care a oficiat cununia civilă. A urmat cununia religioasă, care a avut loc la biserica din satul Cotești și care a fost oficiată de un sobor de patru preoți. În același lăcaș de cult s-a derulat și cel mai important eveniment al zilei: creștinarea micuței Daniela Anastasia Florica. După acest moment, toată lumea a mers la Pensiunea Piscul Soarelui, acolo unde s-a desfășurat partea finală a evenimentului: felicitările, masa și dansul. ![]()
Biserica este dragoste, așteptare și bucurie. (Părintele Alexander Schmemann) Last edited by cristiboss56; 05.06.2012 at 16:42:44. |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
ciocolota ROM si noul ei aspect | Delirul | Generalitati | 45 | 06.10.2010 05:25:01 |
Pseudo-gene care nu sunt deloc pseudo | flying | Teologie si Stiinta | 0 | 17.07.2010 08:09:32 |
De ce toate acele activități grotești... ca aspect | Bunl | Despre Biserica Ortodoxa in general | 8 | 10.01.2010 18:26:35 |
Implicarea sociala a Bisericii | iosif | Despre Biserica Ortodoxa in general | 52 | 05.03.2008 18:10:19 |
politica | nicoletajuravle | Generalitati | 76 | 20.05.2007 18:00:26 |
|