![]() |
![]() |
|
|
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
|||
|
|||
![]()
Am promis ca revin. Ieri s-a implinit un an de la data casatoriei. Totul este in regula intre noi doi.
Cu parintii stau asa: Tata a pus (partial ) piciorul in prag si vorbeste cu mine. Chiar a fost o saptamana la noi la Cluj :) (desigur mama era plecata din tara) Mama azi ajunge in tara. Inca tot nu vorbeste cu mine si tot ameninta. Ultima amenintare e ca divorteaza de tata la final de iunie (dupa ce termina sora mea facultatea). Cam atat la capitolul vesti In rest, vroiam sa va spun ca am cerut ajutorul unui psiholog. Nu mai reuseam sa fac fata situatiei. M-a ajutat enorm si inca mai lucram, invat sa traiesc din nou. Va pup |
|
||||
|
||||
![]()
Ma bucur pentru d-voastra. Dumnezeu sa va binecuvanteze , sa va dea pace si buna intelegere in continuare , sa stinga orgoliul mamei si sa-i mangaie tristetea pentru a putea vedea ca ceea ce credea a fi o casnicie falimentara din start, este una reusita.
|
|
|||
|
|||
![]()
Te ameninta cu ce scop? Sa te convinga sa divotezi tu?
|
|
|||
|
|||
![]()
E bine sa ne auzim de bine. :)
Esti inca marcata de povestea cu mama? De ce? |
|
|||
|
|||
![]()
De fraiera. Dar am o veste buna : in ianuarie vom fi parinti. Se pare ca e un baietel frumos. Abia astept
|
|
|||
|
|||
![]()
Felicitari!!!!!!!
:D sunt primu' care a zis-o (aici)! :D |
|
|||
|
|||
![]() Merci mult, chestia cu de fraiera era raspuns la intrebarea ta :D |
|
||||
|
||||
![]()
Felicitari, Ioana, ma bucur mult pt tine !
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Se poate ierta un astfel de pacat ? | marianmarian | Generalitati | 22 | 05.10.2013 09:45:59 |
Poate mama participa la botezul propriului copil? | georgeval | Botezul | 50 | 17.05.2011 14:52:08 |
ce se intimpla cind o persoana nu poate ierta un rau care i s-a facut? | patinina34 | Generalitati | 135 | 30.06.2009 22:37:03 |
|