![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Am cunoscut fete credincioase, impodobite cu multe calitati: frumoase, calde, profunde, modeste, gospodine, care s-au pastrat fecioare pana la casatorie etc. Bineinteles ca trebuie sa te casatoresti cu fata pe care o iubesti, dar este important sa fie cu frica de Dumnezeu, de aici pleaca totul. Daca este credincioasa isi intelege altfel rolul de mama, de sotie, se raporteaza altfel la nasterea de prunci (un aspect f. important in viata de familie). O fata credincioasa doar teoretic (cu toate calitatile pe care le are), va avea o alta viziune asupra vietii si in special asupra casniciei. Cred ca femeia sufera mai mult din aceasta situatie, deoarece instinctual matern, iubirea, caldura si toate celelalte calitati pe care le are, doreste sa le impartaseasca, sa le daruiasca. |
|
|||
|
|||
![]()
sunt multi baieti si multe fete singure....se poate trai si asa....atata timp cat exista Dumnezeu....se poate trai si asa..El ne lasa sa decidem....oricum nu sunt conditii prielnice...intemeierii de familii....asta e tendinta mi se pare...si poate e mai comod asa....without obligations...sunt si oameni mediocri in exprimare....cam asta e....ce suferinte..Dumnezeu ajuta tuturor....
|
|
||||
|
||||
![]()
Da' de ce nu combinam discutia asta cu cea despre "suferinta femeii nemaritate"? Poate asa iese ceva.
|
||||
|
||||
![]()
mi-a placut asta. Foarte tare!
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
conform Scripturilor, eu pot sa va numesc "sfant" pe dumneavoastra deoarece din mesajele pe care le-ati postat pe acest forum, se deduce ca traiti o viata pentru Domnul, fara a va murdari trupul prin diverse pacate nefiind in situatia unora care desi stiu foarte bine ce este pacat si ce nu, totusi inventeaza tot felul de formule "istete" de a iesi din culpa (cum a fost chestia aia cu trairea prin anticipatie a casatoriei !) |
|
|||
|
|||
![]()
... păi dacă le-am combina, unde ar mai fi suferința?
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
||||
|
||||
![]() Citat:
poate se anuleaza suferintele ... |
|
||||
|
||||
![]()
suferinta nu trebuie cautata ...
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
In ceea ce ma priveste pe mine sa nu duceti discutia la extrem,ca nu sufar,nu sunt disperat. Doar ca imi pun anumite semne de intrebare,atata tot. Mi se pare norma (si folositor) sa fac asta,cel putin asa consider. Si odata ce s-a deschis acest subiect,am zis sa "profit" putin de aceasta oportunitate de a comunica pe mult sensibila tema ce se discuta. |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Suferinta | costel | Generalitati | 36 | 19.09.2024 00:20:42 |
Suferinta | Ovidiu_26 | Generalitati | 8 | 19.09.2024 00:05:39 |
Sindromul "baiatului rau" | adimirea | Generalitati | 30 | 13.07.2012 10:50:16 |
Ajutor in suferinta | Hionia | Umanitare | 6 | 13.06.2012 00:28:55 |
Mila si Suferinta | florin.oltean75 | Generalitati | 0 | 04.04.2011 21:44:24 |
|