![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Putina incursiune in istoria Bisericii n-ar strica sa vezi cam care au fost in general relatiile Stat-Biserica (nimic nou) chiar si dupa oficializarea crestinismului si cam ce linie a urmat Biserica asa in general. Cei care au de facut reprosuri in ziua de azi sunt de obicei neoprotestantii (are si ortodoxia neoprotestantii ei din pacate) care nu au dus niciodata o batalie pe pielea lor si nu si-au pus niciodata problema supravietuirii din fotoliul comod al Unchiului Sam si cu verzisorii intinsi la picioare. Last edited by AlinB; 06.06.2012 at 23:13:37. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() Ideea ca trebuie sa pleci capul de frica sa nu iei bataie poate fi interesanta dar ce legatura are cu ce discutam noi aici ? Ti se pare ca santem pe drumul cel bun ? Ti se pare ca ne admira cineva dintre straini ? Ti se pare ca avem vreun cuvant de spus sau ca ne asculta cineva ? Sau trebuie sa ramanem mereu cu capul plecat de frica ? Sau tu intelegi mai bine lucrurile decat restul lumii ? Adica aia in 1937 au fost niste prosti care n-au stiut sa innoate in ape tulburi.La fel si sarbii. Numai noi santem destepti si daca le astupam prostilor gura o scoatem noi la capat, trecem noi puntea fara sa ne udam. |
|
|||||
|
|||||
![]() Citat:
Se vede ca esti o persoana fara responsabilitati. Citat:
Si ca sa stii de frica, trebuie sa te fi intalnit macar o data cu primejdia. Te-ai intalnit vreodata (nu in carti)? Citat:
Citat:
Citat:
Chiar asa ai impresia? Dar pe langa un razboi.. Sau stai, ca n-ai tu de unde sa stii ce e ala. Uite ceva care sa te ajute sa intelegi (neindicat minorilor). http://www.kosovoliberationarmy.com/ |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Citat:
![]() Adica vorbesti din experienta nu ca mine, din carti, daca le-am citit si pe alea. Da pot spune ca am experimentat frica si am tinut capul plecat, desigur la nivelul meu de om fara responsabilitati.Si am invatat ce frumos este sa mi-l ridic macar din cand in cand. Citat:
Citat:
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Citat:
![]()
|
||||||||
|
||||||||
![]() Citat:
Sau de fapt, ca sa te apropii de realitate, trebuie ceva mai mult de o data si o sapa. Citat:
Citat:
Daca ce vezi la tine conteaza atunci poti sa te uiti (doar) putin mai departe, in masura in care poti pune umarul (nu gura) si acolo. Si uite asa, cu pasi mici, cladesti lucrurile care conteaza. Ca din aruncat cu privitul peste gard si filosofie desarta, mare branza nu iese, garantat. Citat:
Bilantul final si contributia lui personala la toata ecuatia? Cvasi-Zero. Citat:
In special cel care ti l-am recomandat insistent si il declini cu asa multa usurinta.. Citat:
Este o frica buna, este o frica rea. Cea prin care Omul traieste si cu el alti Oameni, este buna. Citat:
Regretabila insa parerea ta. Un om care gandeste astfel despre poporul sau este oricum o nulitate vizavi de contributia pe care le-o poate aduce. Ca sa intelegi, un exemplu. Esti parinte si consideri copilul tau un ratat. Ce poti face cu un ratat? Nimic. E sentinta finala, la capatul oricaror incercari ar fi fost (anemice, din obligatie, fara dragoste - fara doar si poate). Copilul respectiv nu mai are ce astepta de la tine iar tu ca parinte esti un ratat sigur ceea ce nu poti spune in mod cert si absolut despre copil. Caci daca ar fi fost dragoste, in pofida oricaror evidente sentinta asta nu venea niciodata. Cum se poate naste verticalitatea si solidaritatea din dispret? Niciodata. Citat:
Cam multe variabile, gandesti cam simplist, realitatea e mai complicata. Last edited by AlinB; 11.06.2012 at 01:48:11. |
|
||||
|
||||
![]()
Nu este nici o conspiratie, masonerie si modul sau pervers de a actiona sunt o realitate in special la nivel inalt, pe functii importante de conducere si in serviciile secrete...
Sunt oameni profesionisti si cu pregatire numiti in functii importante care nu au putut sa-si desfasoare liberi activitatea cu profesionalism deoarece s-au lovit fara sa vrea de cercurile masonice in multe imprejurari din viata lor, unul dintre ei este Prof. Dr. si senatorul Antonie Iorgovan care a vorbit clar despre structurile masonice ca fiind un paravan la mafie si la crima organizata La numai un an dupa ce a declarat oficial razboi masonilor, Antonie Iorgovan s-a imbolnavit de un cancer galopant la pancreas... Medicii de la clinica austriaca unde Antonie Iorgovan a fost o perioada de timp i-au confirmat banuielile asupra cauzei impolnavirii de cancer, acelea ca a fost iradiat. Iar neoficial, se spune ca in interiorul tapiteriei de la fotoliu sau a fost gasita o piatra radioactiva. Antonie Iorgovan despre masonerie: https://www.youtube.com/watch?v=Pk90VlyEm_E Last edited by tot-Laurentiu; 03.08.2016 at 20:18:38. |
|
|||
|
|||
![]()
Serios?
Exista un certificat medical care sa confirme cauza cancerului? |
![]() |
Tags |
antiecumenism e nazist, capitalism=nazism, dezinformare, francmasonerie, incultură, rotary |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Noul sef al Masoneriei romane ! | cristiboss56 | Stiri, actualitati, anunturi | 109 | 08.01.2011 23:33:21 |
Ortodoxia si masoneria | Don_Juan | Generalitati | 29 | 26.02.2010 11:43:47 |
Biserica lui Hristos si Masoneria | Laurentiu | Biserica Ortodoxa in relatia cu alte confesiuni | 0 | 26.12.2007 00:19:38 |
|