![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Dar eu, umbland in dragoste si pentru Hristos si pentru aproapele meu, pot sta de vorba cu tine si marturisi impreuna cu tine pe Hristos, tuturor acelora care nu Il cunosc. See the difference? ... Numai ca se pare ca muuulti de aici sunt mai bine echipati pentru a marturisi ortodoxia decat pe Hristos. |
|
||||
|
||||
![]()
Pavel si Barnaba, cand au plecat in calatoria lor misionara pentru a-L propovadui pe Hristos, tu crezi ca unul "hais" si celalalt "cea"???
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Iti dau una ceva mai potrivita. Cand Domnul Isi trimite ucenicii, doi cate doi. (Marcu 6:7; Luca 10:1) |
|
||||
|
||||
![]()
exact ce ti-am spus, nu se poate ca unul sa invete ceva si celalalt altceva! ce vor crede oamenii care-i asculta??!
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Sau marturisirea apartenentei la cultul penticostal nu inseamna neaparat vreo legatura cu Hristos? |
![]() |
Tags |
oameni, ortodox, sentiment |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Cu cine a avut Cain copii? | RaduIoan | Din Vechiul Testament | 18 | 14.06.2025 00:47:00 |
Sentimentul culpabilitatii | laurastifter | Morala Crestina | 14 | 22.06.2012 22:54:11 |
V-ati gandit vreodata...? | tigerAvalo9 | Generalitati | 10 | 20.07.2009 19:16:41 |
Ati fost vreodata in Israel? | BogdanF | Generalitati | 3 | 16.09.2008 17:43:47 |
|