Citat:
În prealabil postat de Raoul
Bun. Si cum sa fac diferenta? Adica sa si constientizez ca e ok dpdv crestinesc,sa-mi si placa de ea,sa impac si capra si varza?? E greu...
Gandesti prea departe
Daca ar fi facut-o cineva banuiesc ca s-ar fi stiut,nu vad ce motive ar avea sa ramana in anonimat. Insa cum se spunea,doar nu vreti sa devina si forumul asta site de matrimoniale. De fapt m-am mai exprimat in privinta asta: nu ar fi neaparat rau nici asta atata timp cat ar fi ceva serios. Dar va dati seama ca toti distrusii care n-au nicio treaba cu religia ar intra pe aici. Ba poate s-ar mai da si falsi numai sa agate vreo eventuala frumusete de fata,si atunci ce folos ar mai avea??
Hai ca ma faci sa vin la Cluj,ca de mult mi-am dorit sa ajung si pe acolo
Si ca o concluzie,toate la timpul lor cred. Uneori poate si noi gresim,in sensul ca ne prea grabim. Dumnezeu le randuieste pe toate,doar ca uneori ne mai si departam de El  Sau cel putin eu simt ca mai am si momente de cadere,de distantare,chiar daca "teoretic" cred in continuare,merg la biserica etc.
Si mai e ceva. Din ce vad eu parca fetele sunt cele care au din ce in ce mai putina nadejde ca ar putea gasi un baiat calumea,frumos,credincios etc.Ca baietii in general pot agata mai usor o fata,sunt destule. Dar fetele care se respecta si au cat de cat niste pretentii si niste standarde de la care sa nu accepte derogare,parca nu au asa multe variante din cate vad eu...
|
Deoarece: barbatii frumosi,destepti,credinciosi,fideli,generosi...etc .etc...sunt pe cale de disparitie!!!
Trebuie urgent incropita o rezervatie naturala in care sa fie protejati prin lege de la disparitie!!!
Glumesc desigur,lucrurile nu stau chiar asa,insa nu sunt nici departe de adevar...iti cam trebuiesc ani buni sa cauti un partener pt casatorie cu care sa doresti sa imbatranesti,sa-ti combini genele si culmea sa te mai prezinti cu el si la Judecata!
Toate prietenele mele singure de vreo decada,si-au gasit jumatatea pe la vreo 30+ si asta deoarece au lasat din pret

,au bagat discount.