![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]()
:)Draga Mirela,daca este adevarat articolul din ziar este o stire tragica si arata o realitate trista in ceea ce priveste unii membri ai B.O.R.Sa nadajduim in Domnul!
|
|
|||
|
|||
![]()
Eu am fost foarte surprinsa de o scena transmisa de la inmormantarea lui Pittis: venirea celor doi preoti; cateva persoane i-au salutat cu mana la inima. Faza cea mai graitoare a fost cand preotul mai in varsta a mers la Iantu (si el statea cu mana la inimioara), l-a sarutat pe amandoi obrajii cu mare tristete, i-a spus ceva ce n-am inteles ca era zgomot in transmisiunea respectiva, iar Virgil Iantu, l-a salutat pe parinte tot cu mana la inima. Oare nu este acesta salutul masonilor? Ce sa cred despre preotii care au savarsit slujba de inmormantare? Ca erau si ei masoni, de-i salutau astia asa? Doamne iarta-ma daca gresesc, sa nu smintesc si pe altii! Nu stiu daca a mai observat cineva faza respectiva...:dozingoff: dar eu am ramas inmarmurita.
Mi se pare infiorator ca masonii au inceput sa se arate pe fata lumii. Si este trist ca am aflat despre oameni pe care ii stimam ca sunt ofiteri masoni, cavaleri templieri, etc...Recent m-am ingrozit: mari personalitati cu mari functii in mari domenii de activitate sunt masoni. Acum sper sa mai fie si istorii, desi...sursele nu sunt deloc discutabile. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Daca ar merge cineva pe firul acestei povesti (preotii care au slujit la inmormantarea lui Pittis), cred ca ar putea afla lucruri interesante si cutremuratoare. Alte subiecte: - OSMTH si activitatea de racolare in randul clericilor de toate confesiunile - Cavalerii de Malta (ordin supus direct papei) si membrii ortodocsi ai acestui ordin. In mod normal, ziaristii profilati pe pagini de religie din ziarele nationale, ar putea gasi subiecte interesante de publicat. De ce n-o fac? -Unii din superficialitate (nu inteleg gravitatea problemelor) -altii din oportunism (e mai simplu sa scrii un articol in care sa-ti etalezi "calitatile" de lingau, maine-poimaine se infiinteaza Trinitas TV si un cotidian national ortodox, adica niste noi oase de ros. "Think about the future!") - altii de frica (cu anumite subiecte nu e de glumit). |
|
|||
|
|||
![]()
Si mai este un motiv pt care unii ziaristi cunoscuti tac: sunt si ei masoni.
Din pacate, similare cu faza de la inmormantarea lui Pittis, mai sunt muuulte fire, de-aia ma mir: oare i-a scos Dumnezeu la lumina tocmai in acest context in care se afla BOR? Sau poate ne deschide noua putin ochii ca sa nu ne afundam in pacate mai mari? O fi venit vremea sa ne pregatim a-L marturisi pe Domnul? |
|
|||
|
|||
![]()
Ce va mai mirati fratilor daca si celebrul actor de filme western John Wayne a fost mason...
Oricum,mai multe despre masonerie aici: http://antiecumenism.blogsarena.com/4847/MASONERIE.html |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Grigorie e simplu:
"Eu sunt cel dintai si Cel de pe urma si nu este alt dumnezeu afara de Mine". Isaia 44:6 Dar au fost in popor si prooroci mincinosi, dupa cum si intre voi vor fi invatatori mincinosi, care vor strecura eresuri pierzatoare si tagaduind chiar pe Stapanul Care i-a rascumparat, isi vor aduce lor grabnica pieire; Si multi se vor lua dupa invataturile lor ratacite si, din pricina lor, calea adevarului va fi hulita". II Petru 2:1-2 "Caci se vor ridica hristosi mincinosi si prooroci mincinosi si vor da semne mari si chiar minuni, ca sa amageasca, de va fi cu putinta, si pe cei alesi. Matei 24:24 "Iubitilor nu dati crezare oricarui duh, ci cercati duhurile daca sunt de la Dumnezeu, fiindca multi prooroci mincinosi au iesit in lume. Si orice duh, care nu marturiseste pe Iisus Hristos nu este de la Dumnezeu, ci este duhul lui antihrist, despre care ati auzit ca vine si acum chiar este in lume. I Ioan 4:1-3 |
|
|||
|
|||
![]()
Iata ce se intampla in S.U.A. daca vorbesti ce nu trebuie,cum ar fi sa-l intrebi pe Kerry daca e frate mason cu Bush in societatea secreta Skull&Bones.Asta pentru toti prooccidentalii,prodemocratii si proeuropenii,sa va spalati pe cap cu ei...
http://www.youtube.com/watch?v=r7Qef8oPmag&mode=related&search= |
|
|||
|
|||
![]()
http://www.razbointrucuvant.ro/2007/10/09/pana-unde-merge-tupeul-masoneriei/#more-1309
|
|
|||
|
|||
![]()
F multi masoni sunt crestini,iar prostiile cu sacrificii umane,adorarea a Diavolului,vanzarea sufletelor in templele masonice nu au putut fi niciodata demonstrate.Ceea ce nu intelege multa lume este,ca in momentul de fata masoneria este o organizatie cu scopuri economice,nu religioase.Ideea de credinta,ritualuri,altare,etc tin mai mult de traditie.Ma indoiesc ca ar refuza sa primeasca un om cu 3-4 afaceri prospere,functie importanta in stat,etc ptr ca e ateu.
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Franz Bardon despre masonerie | ChEoPs | Generalitati | 1 | 15.02.2010 18:50:27 |
citate de Tutea despre revolutii si masonerie | camidece | Generalitati | 5 | 14.09.2009 11:06:44 |
|