![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]()
Ba nu,stiti ceva?voila :
1. 11 iunie L- Crestina obisnuita (Paraclisul) 2. 12 iunie Ma-Glykys 3.13 iunie Mi-Crestina obisnuita (Paraclisul) 4. 14 iunie Jo-la fel 5.15 iunie Vi-la fel 6. 16 iunie Sa- myself00 Deocamdata atat. In zilele in care m-am trecut pe mine trebuie sa se mai inscrie cineva,cu Acatistul Sf.Nectarie.Imi pare sincer rau ca va cer asta,ma simt asa de prost... Iertare si Doamne ajuta.Dupa ce fac rost de acatist,sper sa il gasesc,am sa ma revansez!Si daca nu se inscrie nimeni iau eu zilele libere.Eu am propus,eu m-am angajat,deci eu o fac! Inca o data multumiri. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
||||
|
||||
![]()
Eu citesc aproape toate rugaciunile si acatistele de pe internet,fara a le imprima.
Cuvine-se cu adevarat sa te fericim pe tine, Nascatoare de Dumnezeu, cea pururea fericita si prea nevinovata si Maica Dumnezeului nostru. Ceea ce esti mai cinstita decat Heruvimii si mai slavita fara de asemanare decat Serafimii, care fara stricaciune pe Dumnezeu-Cuvantul ai nascut, pe tine, cea cu adevarat Nascatoare de Dumnezeu, te marim. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
și eu obișnuiam să fac aidoma dvs, însă, în cele din urmă m-am dezmeticit...înțelegeți dvs.... |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Cuvine-se cu adevarat sa te fericim pe tine, Nascatoare de Dumnezeu, cea pururea fericita si prea nevinovata si Maica Dumnezeului nostru. Ceea ce esti mai cinstita decat Heruvimii si mai slavita fara de asemanare decat Serafimii, care fara stricaciune pe Dumnezeu-Cuvantul ai nascut, pe tine, cea cu adevarat Nascatoare de Dumnezeu, te marim. |
|
|||
|
|||
![]()
Pe 12 e deja ocupat,Yasmina.Poti sa iei 17 ca eu atunci nu am timp...sau, ma rog,cand doresti...
|
|
||||
|
||||
![]()
Nu este nici o problema cand citesc 2 persoane in aceiasi zi.
|
|||
|
|||
![]()
In ziua de 19.06 voi citi eu al doilea Paraclis al Maicii Domnului si Acatistul Sfantului Nectarie .Doamne ajuta!
"Nu va temeti de cei care ucid trupul si dupa aceea nu pot face nimic mai mult...Temeti-va de acela care , dupa ce a ucis , are putere sa arunce in gheena;adevar spun, temeti-va de acesta"(Lc.12,4-5) |
|
||||
|
||||
![]()
Buuun, ma bucur ca vom avea si blog de promovat.
Trebuie si fapta si rugaciune. Pentru rugaciune pana acum avem aceasta lista: 1. 11 iunie L- Crestina obisnuita Paraclis II 2. 12 iunie Ma-Glykys + Yasmina - Paraclis II + Acatist 3.13 iunie Mi-Crestina obisnuita Paraclis II + Glykys - Acatistul 4. 14 iunie Jo- Crestina obisnuita paraclis II 5.15 iunie Vi- Crestina obisnuita - paraclis II 6. 16 iunie Sa- myself00 - paraclis II + Acatist 7. 17 iunie DU.................. 7. 18 iunie L - yasmina - paraclis II + Acatist 8. 19 iunie M - LaraG - paraclis II + acatist 9. 20 iunie Mi ............. 10. 21 iunie J ....... 11. 22 iunie Vi........ 12. 23 iunie S......... 13 24 iunie D - Anonim 1 - paraclis II + acatist 14. 25 iunie L - Anonim 1 - paraclis II + acatist Cu voia dvs. vom putea continua lista, dar avem nevoie, in primul rand, si de o persoana care sa citeasca maine acatistul Sfantului Nectarie, in cazul in care Crestina obisnuita nu l-a putut printa.
|
|||
|
|||
![]()
Voi citi si maine, 11.06 Acatistul Sfantului Nectarie.
"Nu va temeti de cei care ucid trupul si dupa aceea nu pot face nimic mai mult...Temeti-va de acela care , dupa ce a ucis , are putere sa arunce in gheena;adevar spun, temeti-va de acesta"(Lc.12,4-5) |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Ce reprezinta pentru noi acest forum? | Annyta | Generalitati | 47 | 11.02.2014 11:40:53 |
Pomelnic pentru cei adormiti de care am aflat pe acest forum...+ | LapetiteMoc | Slujba inmormantarii | 22 | 03.08.2011 03:41:54 |
rugaminte pentru crestinii de pe acest forum | petrurar | Umanitare | 17 | 21.09.2007 10:13:17 |
|