![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Cazul este real si numai Bunul Dumnezeu si ei stiu cat de grea este crucea pe care trebuie sa o duca si mai stiu stiu ca exista pe acest forum oameni care au o situatie la fel de grava sau si mai grava dar n-au indraznit sa deschida usa sufletelor cu chei nepotrivite...dar dincolo de toate nu trebuie ,,o poveste,,ea exista ,este postata peste tot desi doamna Margareta sustie pe <crestin ortodox> ca este pentru prima data cand solicita ajutor umanitar.nu stiu pentru altii dar pentru mine postarea doamnei/mai pot eu refece caminul sa traiesc in liniste la batranete/....m-a socat.
|
|
||||
|
||||
![]()
1. 11 iunie L- Crestina obisnuita Paraclis II + LaraG și Yasmina - acatistul Sf Nectarie
2. 12 iunie Ma-Glykys + Yasmina - Paraclis II + Acatist 3.13 iunie Mi-Crestina obisnuita Paraclis II + Glykys - Acatistul 4. 14 iunie Jo- Crestina obisnuita paraclis II + Glykys - Acatistul 5.15 iunie Vi- Crestina obisnuita - paraclis II 6. 16 iunie Sa- myself00 - paraclis II + Acatist 7. 17 iunie DU.................. 7. 18 iunie L - Yasmina - paraclis II + Acatist 8. 19 iunie M - LaraG - paraclis II + acatist 9. 20 iunie Mi ............. 10. 21 iunie J ....... 11. 22 iunie Vi........ 12. 23 iunie S Anonim 1 - Paraclis II + Acatist 13 24 iunie D - Anonim 1 - paraclis II + acatist 14. 25 iunie L - Crestina obisnuita - paraclis II 15. 26 iunie M 16. 27 iunie Mi 17. 28 iunie J 18. 29 iunie Vi 19. 30 iunie S - Anonim 1 - paraclis II + acatist 20. 1 iulie D - Anonim 1 - paraclis II + acatist
|
|||
|
|||
![]()
N-ar fi si mai bine daca s-ar face si o lista asemanatoare cu cei care se inscriu sa trimita un banutz sau altceva necesar, doamnei?
Ne plac povestile cu sfinti, le pupam icoanele, ne rugam lor, dar avem curajul sa punem macar un deget la efortul lor? Daca pentru fiecare zi de rugaciune s-ar aduna si 50 ron macar, tot ar fi ceva. Uite eu ma inscriu deja, cu 100RON. Mai raman 18 zile, cine se inscrie? Last edited by AlinB; 11.06.2012 at 01:04:16. |
|
|||
|
|||
![]()
Stiu ca unii din cei care au dorit sa trimita au facut-o deja si au vrut sa ramana anonimi.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
De ce pentru rugaciune se poate face lista si pentru un ajutor material nu? De ce nu zicem la fel "pai de rugat ne-am rugat toti" si fiecare crede ca toti ceilalti s-au rugat si de fapt n-a facut-o mai nimeni. |
|
|||
|
|||
![]()
Alegerea de a-si face public ajutorul apartine fiecaruia.
O rog pe doamna Bogman sa nu le dezvaluie numele, daca ei nu doresc acest lucru. (Ultima fraza nici nu merita luata in discutie) |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||||
|
|||||
![]() Citat:
Ea un ajutor material a cerut in primul rand. Citat:
Vorbesti serios? Citat:
Citat:
De ce putem trambita rugaciunea dar trebuie sa tinem secret ajutorul material? Citat:
Si poate nu doar luna asta ca in ceea ce priveste rugaciunea sunt sigur ca nu va tine mai mult de o luna. Si femeia asta lupta cu problema ata de 33 ani. Adica de 396 luni, zi de zi facand mult mai multe decat citind o rugaciune de 1/2 ora. Cred ca putem face si noi ceva si sa punem umarul macar cateva luni la problema dansei. Se mai faceau niste calcule pe alt topic ca pe forumul asta s-ar putea strange 6000euro. Nu, nu se pot strange cred nici a 10-a parte din banii astia, dar ceea ce propun este mult mai modest - macar 500 ron pe luna timp de 3 luni. Dar sa stim ca se strang sigur macar banii astia. Last edited by AlinB; 11.06.2012 at 12:39:26. |
|
|||
|
|||
![]()
Nu-mi inchipuiam ca si un astfel de topic se poate transforma intr-unul de controverse.
Am specificat in prima postare:"Rog a va abtine de la comentarii nepotrivite." Cine doreste sa ajute, sa puna mana si sa o faca, cine nu doreste sa se abtina a vorbi. De asemenea, nu-mi permit sa pun la indoiala angajamentul pe care si-l asuma fiecare atunci cand spune ca va face rugaciune pentru cel aflat in nevoie. Domnule AlinB, rugaminte: ai putea sa te abtii macar aici de la obisnuinta de a discuta doar in contradictoriu? |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Ce reprezinta pentru noi acest forum? | Annyta | Generalitati | 47 | 11.02.2014 11:40:53 |
Pomelnic pentru cei adormiti de care am aflat pe acest forum...+ | LapetiteMoc | Slujba inmormantarii | 22 | 03.08.2011 03:41:54 |
rugaminte pentru crestinii de pe acest forum | petrurar | Umanitare | 17 | 21.09.2007 10:13:17 |
|