![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|||
|
|||
![]()
... unul e tiz, altul e tizul....
|
|
||||
|
||||
![]()
Mda,cred ca am facut si eu confuzia intre "the fallen" si "fallen" la inceput...
in alta ordine de idei: Nu am inteles de ce cineva alege nickname-ul ingerului cazut,este oare prea fascinant a fi cazut,decazut? Va rog sa nu va ofensati,doar intreb...
Cuvine-se cu adevarat sa te fericim pe tine, Nascatoare de Dumnezeu, cea pururea fericita si prea nevinovata si Maica Dumnezeului nostru. Ceea ce esti mai cinstita decat Heruvimii si mai slavita fara de asemanare decat Serafimii, care fara stricaciune pe Dumnezeu-Cuvantul ai nascut, pe tine, cea cu adevarat Nascatoare de Dumnezeu, te marim. |
|
|||
|
|||
![]()
Unul este nume propriu, altul este adjectiv.
|
|
||||
|
||||
![]()
poate pentru ca sunteti "cazuti" amandoi? (a fost o gluma); trecand la lucruri serioase, probabil ca stii ca ingerii care au pacatuit parasindu-si locuinta, se numesc "ingeri cazuti".
|
|
|||
|
|||
![]()
Atunci ar trebui sa fim mai multi cu numele asta.
|
|
||||
|
||||
![]()
Da,are mai multe nuante intr-adevar
![]() Si ai dreptate,suntem multi cu numele asta(din pacate).
Cuvine-se cu adevarat sa te fericim pe tine, Nascatoare de Dumnezeu, cea pururea fericita si prea nevinovata si Maica Dumnezeului nostru. Ceea ce esti mai cinstita decat Heruvimii si mai slavita fara de asemanare decat Serafimii, care fara stricaciune pe Dumnezeu-Cuvantul ai nascut, pe tine, cea cu adevarat Nascatoare de Dumnezeu, te marim. |
|
||||
|
||||
![]()
...daca ati cazut in pacat, incercati sa va ridicati ! Domnul este bun si iarta.
|
|
|||
|
|||
![]()
Scuze, cand m-am botezat asa nu stiam de existenta dvs. Mi s-a parut ceva original. Dar ghinion, se mai intampla si fenomenul asta.
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Suferinta | costel | Generalitati | 36 | 19.09.2024 00:20:42 |
Suferinta | Ovidiu_26 | Generalitati | 8 | 19.09.2024 00:05:39 |
Sindromul "baiatului rau" | adimirea | Generalitati | 30 | 13.07.2012 10:50:16 |
Ajutor in suferinta | Hionia | Umanitare | 6 | 13.06.2012 00:28:55 |
Mila si Suferinta | florin.oltean75 | Generalitati | 0 | 04.04.2011 21:44:24 |
|