![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
Ce spuneti despre Lazar Gog, cel mai de seama lider penticostal din America? Vedeti cum amesteca Biblia cu mituri mayase si cu alte povesti de adormit copii? Cum incearca sa predice chestii senzationale, care sa atraga prostimea platitoare de zeciuieli? Nu-i este rusine? Daca spui „perspectiva profetica”, atunci inseamna ca esti profet si redai exact ce ti-a spus tie Domnul, si nu abureli citite cine stie pe unde! Numai asa, sa faci predica! Vedeti cum aduce date pagane, 21 decembrie 2012. Ce cauta astfel de informatii intr-un mediu care se vrea crestin?
Ascultati si va cruciti : http://www.youtube.com/watch?v=z-MksgT49LU tineti cont ca penticostalii din America urmaresc pe acest Lazar Gog cu sufletul la gura, si-i acorda credit ca unui profet inspirat! Cu ce prostii poate veni, cu chestii ieftine citite prin reviste de senzational! Cum poti aduce ca proba traditii si profetii pagane? Nu poti sa-ti bazezi mesajul pe teorii incerte, pe carti apocrife si pe speculatii ieftine. Lazar Gog acrediteaza ideea ca DUMNEZEU a descoperit diavolului viitorul si noi putem sa stim acest viitor prin cercetarea unor surse extra-crestine, oculte ! |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
din cate mi s-a spus, Lazar Gog e un fel de papa al penticostalilor romani din SUA.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Eram inca ortodox pe vremea cand ii ascultam predicile. Iar cand l-am intalnit in Romania, l-am infruntat crestineste: "Stiti, eu sunt ortodox..." si dai si zi... insa el, dupa ce m-a ascultat cuminte, mi-a zis doar atat: "Va recomand 1 Corinteni 13..." Domnul sa il binecuvinteze pe fratele nostru! |
|
||||
|
||||
![]()
Așa... Și ce-ai înțeles tu de acolo de te-a lovit așa pe nepusă masă apostazia?
|
|||
|
|||
![]() Citat:
"Ucenicul" nu-si mai da seama de absolut nimic, este sub stare de hipnoza, deja nu este in stare sa-si dea seama cat de nociv este sa te hranesti de la izvoare oculte, din mituri pagane si credinte necrestine ! daca Lazar Gog, marele Lazar Gog spune ca in anul 2012 e posibil sa vina sfarsitul lumii, pe baza legendelor maya, crede si el, imediat, doar Lazar Gog a spus asta, nu?? |
|
||||
|
||||
![]()
penticostalii se si imbraca toti la fel, parca-s trasi la indigo, nu este de mirare ca si gandesc cam in aceiasi parametri.
|
|
|||
|
|||
![]()
Marturia mea ai citit-o, de ce sa o repet? A fost terfelita destul..
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Ce sa faci, porunca e porunca: "Imbracati-va cu toata armura lui Dumnezeu, ca sa puteti tine piept impotriva uneltirilor diavolului.(Efes.6:11) |
|
||||
|
||||
![]()
puteai sa mergi la acea biserica penticostala fara sa te botezi la ei, totusi tu te-ai (re)botezat !
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
penticostalii sunt sectari? | ingerul_pazitor | Generalitati | 51 | 16.05.2018 17:43:56 |
Penticostalii si botezul | Templier Knight | Secte si culte | 363 | 24.07.2013 17:36:08 |
Cum sa vorbim cu penticostalii ? | IonutS | Secte si culte | 282 | 28.03.2012 20:48:00 |
|