![]() |
![]() |
|
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
In Cluj PD-l nu a iesit pe primul loc, (si ce scor mare aveau ei acum 4 ani) deci au fost oameni care l-au votat pe Boc ca si Primar, insa nu si partidul din care face parte. Valabil si pentru presedintele consiliului judetean, au votat cu Tise, nu si partidul sau. Last edited by ioanna; 11.06.2012 at 11:15:31. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Last edited by ioanna; 11.06.2012 at 11:35:21. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Ați înghițit și gălușca asta roșie că cică PDL-ul sunt securiștii... Sunteți atât de naivi... Probabil că Virgil Măgureanu sau prietenii lui Iliescu nu or fi fost securiști... păi de ce crezi dumneata că au obținut în 2000 PDL sub 10%... că erau securiști și nu comuniști? Păi securiștii și comuniștii au fost tottimpzul mână în mână, o mână spală pe altă și ambele spală putina la greu. Sunteți atât de ușor de păcălit de flașnetari, atât de creduli că nu mă mai mir... vă lansează bârfa vicleană, vă ajută și vă arată ce să urâți și voi gata... credeți... dar de ce nu citiți în sufletul omului, în mintea lui și de ce nu priviți la faptele lui? Singuri v-ați tăiat craca de sub picioare... și acum România se duce la vale... până-n iad... când o să înceapă să frigă focul la piciorușe... abea atunci o să vă amintiți. Va fi mult prea târziu... căci din capcană nu mai poți să ieși oricât te zbați. Eu până atunci mă bucur împreună cu cetățile Domnului: Suceava, Cluj, Brașov, Arad, Târgu Mureș... și cu toate satele cucerite de Horia Mocanu și PPDD. Last edited by vsovivi; 11.06.2012 at 12:26:54. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Erau cândava și ele ale Domnului, însă acum au căzut spre bucuria celor ce cred că toți sunt o apă și un pământ și că doar împușcatu' a fost vinovat... După 22 de ani, cu crime, mineri, jefuiri, bârfe viclene, crize... cred că vă dați seama că există și fiii neghinei și fiii Luminii.
Nu toți cei ce vin din epoca de aur a comunismului impostor instaurat din 47 sunt vinovați sau complet nevinovați... Însă cei ce elogiază Ceaușismul și Iliescismul și bolșevismul și neocomunismul, nu cred că sunt PDL-iștii care au condamnat comunismul pe față în parlament după ce au trecut la dreapta spre deosebire de ceilalți care-l restaurează și-l duc spre noi culmi deșarte: Citat:
Citat:
Nu trebuie să-i auzi că-i laudă pe impostori, e suficient să constați că-i aprobă, îi aplaudă și-i votează. Din păcate eu chiar dețin Adevărul absolut, în cuget și simțiri, în inimă și în suflet, nu e greu, condiția e să crezi, nu numai să te închini Lui..........SA UITI ASTA! Iar pe asta să nu o uiți niciodată... amice: Nu toți sunt vinovați căci asta este aceiași placă a flașnetarilor roșii bine întreținută de ei. Sfinți au existat și există și vor exista întotdeauna! Last edited by vsovivi; 11.06.2012 at 13:44:09. |
|
||||
|
||||
![]()
Ca sa te bucuri in tihna, iti spun eu de ce a castigat Falca la Arad. Din pacate USL n-a avut un candidat pe masura ca altfel Falca ar fi fost mancat cu fulgi cu tot. USL ar fi trebuit sa iasa in fata cu Claudiu Cristea care a candidat, dar din partea Aliantei Civice!
Oricum la Consiliul Judetean a fost dat jos fochistul de Iotcu care a crescut (material vorbind) ca Fat-Frumos din lacrima in ultimii 4 ani. A castigat un tanar de la PNL, Ioan Cristina! Bravo lui! Asa ca ciocu' mic si joc de glezna! |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]()
uite afirmatia ta. Dupa cum vezi tu ai zis ca PDL-istii sunt sfinti (aici era vorba despre politicieni). Si DA, TOATA actuala clasa politica este VINOVATA...afara de PP DD care este nou infiintat si nu a fost la guvernare
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
cine/ce sunt? | victortiti89 | Din Noul Testament | 1 | 29.05.2011 18:31:25 |
Cine are nevoie | laurschepsis | Umanitare | 2 | 24.02.2011 23:01:53 |
Cine stie? | Adriana Cluj | Generalitati | 2 | 26.08.2010 21:36:05 |
Cine stie? | KKokos | Generalitati | 2 | 02.12.2009 18:24:33 |
Eu cu cine votez? | ClaudiuT | Stiri, actualitati, anunturi | 81 | 02.08.2009 23:22:27 |
|