![]() |
![]() |
|
|
|
|
|
|
||||
|
||||
|
uite afirmatia ta. Dupa cum vezi tu ai zis ca PDL-istii sunt sfinti (aici era vorba despre politicieni). Si DA, TOATA actuala clasa politica este VINOVATA...afara de PP DD care este nou infiintat si nu a fost la guvernare
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Fraza mea e perfectă: ''Sfinți au existat și există și vor exista întotdeauna!'' căci este luată din perfecțiunea Lui Dumnezeu. Ea nu se referă explicit la PDLiști ci la sfinți, iar logica ta iliesciană că toți sunt vinovați sau musai numai ceilalți nu crezi că scârțâie dacă o tot freci pe aici de gresie? Nu toți sunt vinovați, unii au făcut bine alții rău, unii sunt fiii celui rău, sunt neghine iar alții sunt fiii Luminii! Nu pricepi că ei împroașcă totul cu mocirla lor ca să-și mențină scaunele lăsând impresia că a fi ticălos și viclean e normal, și ca să se poată ascunde mai bine... e greu când ești plin de otravă din aluatul fariseilor, atunci nu ai cum să deosebești binele de rău, negrul de alb și pe fiii Luminiii față de cei ai întunericului. E greu fiindcă nu vrei... să crezi! Last edited by vsovivi; 11.06.2012 at 17:13:50. |
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
PS-in legatura cu acele taieri de salarii ale lui Boc, iti dau dreptate. ERAU NECESARE (precizez ca si eu sunt bugetar), chiar daca trebuiau aplicate proportional cu venitul fiecaruia. Aici a gresit PDL iar acum plateste |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
...deci iată cum singur recunoști că ești păcălit de persoane ce par joviale și de bună credință, drăgălașe gen marionetele Ponta, Antonescu, Constantin, neobservând că teoriile lor și faptele lor slujesc vremelniciei, deșertăciunii, morții și antichrismului... Deci este vorba exact depre aluatul fariseilor și saducheilor despre care ați fost povățuiți să nu mâncați, să nu priviți, să nu râvniți căci e plin de neghină văruită ca să nu se vadă în făină... deci este toxic! Tu însă amice, n-ai decât să confunzi neghina cu grâul sau să-i bagi pe toți în aceiași oală și să te saturi mâncându-i... și lăudându-i... și votându-i... și credibilizându-i prin repetarea bârfelor viclene cu care te-au ademenit și mituit să te înalți pe nedrept. Mai înainte deci de a-mi da dreptate parțial scoate bârna din ochii tăi ca să nu te mai ademenească persoanele joviale cu: hai na bâr-na și votează cu sata-na... Jos dictatura și teroarea roșie care a reacoperit toată țara cu mici excepții! Last edited by vsovivi; 12.06.2012 at 11:50:07. |
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
PS: profesorul de care am pomenit chiar e un om onest chiar daca e in USL (PNL). Nu cauta ca ceilalti imbogatirea prin politica. Valorile lui sunt altele decat a celorlalti colegi din USL (NISTE IMBUIBATI) |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Eu vorbeam însă de o regulă de bază când susțineam PDL tangențial, nu pe toți ci valorile autentice, pietrele care rămân, pușca și cureaua lată, Boc a mai ieșit odată, regula de aur a democrației: nu sunt toți o apă și-un pământ, afară de USLașii trădători, firește... ...iar ironiile tale ridicole punându-mă să mă tot dezvinovățesc sau să retractez ceea ce nu-mi aparține... mă lasă rece... sunt complet puerile și stupide... sunt ispite naive ce aparțin puilor de muscă, iar dumneata ca fraierul te-ai molipsit, pricepând mereu mult mai mult decât spun eu, și asta pentru că ai exces de zer în a te autoîndreptății pe nedrept dovedindu-te că nu știi citi ce scriu, căci altă explicație nu există la prea multa pricepere anapoda a domniei tale venită din toxinfecția cu aluat de la farisei. Dar să lăsăm vrăjeala și să încercăm să vedem cum babornița începe deja să lanseze pe piață lepădarea PSD-ului de cârlan, ca să-și consolideze ei în toamnă poziția câștigată prin urletele cretine și ironice și răsturnătoare de realitate și dreptate ale cârlanului amator și prin diversiunile și bârfele viclene profesioniste ale căpușelor roșii, fiind sprijiniți cu toții în lupta lor superstițioasă pe pariu de ienicerii motanului Felix de pe antene ca să-i arunci pe toți în groapa cu lei și cu șerpi. La președenție cum ar putea sprijini puterea de atunci PSD-UNPR-minorități pe liderul opoziției de atunci Antonescu?.. sau nu se știe oare cât de importantă este președenția și TVR-ul pentru țară? Candidatul lor va fi ales între Oprescu, Năstase, poate chiar Geoană, și Ponta care va avea deja 2-3 ani de guvernare populistă și electorală... iar cârlanul se va dezumfla încet venind cu coada între picioare la inițiativa lui Ungureanu după ce împreună cu USLul a distrus dreapta... ca să-i primească și pe ei, pe Crin și Orban în noua convenție democratică. PNL va avea deci în toamnă cam 15%, PSD 60% și restul de 25% va fi opoziția la PSD... dar tot degeaba e. Last edited by vsovivi; 12.06.2012 at 16:12:38. |
|
|
|||
|
|||
|
si perpendicular...
Eu te-as premia, pentru constanța si perseverența. http://dmitry.baranovskiy.com/work/lines/ Last edited by Adriana Cluj; 13.06.2012 at 00:26:22. |
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
PS: ce insemna UCS? |
![]() |
|
Subiecte asemănătoare
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| cine/ce sunt? | victortiti89 | Din Noul Testament | 1 | 29.05.2011 19:31:25 |
| Cine are nevoie | laurschepsis | Umanitare | 2 | 25.02.2011 00:01:53 |
| Cine stie? | Adriana Cluj | Generalitati | 2 | 26.08.2010 22:36:05 |
| Cine stie? | KKokos | Generalitati | 2 | 02.12.2009 19:24:33 |
| Eu cu cine votez? | ClaudiuT | Stiri, actualitati, anunturi | 81 | 03.08.2009 00:22:27 |
|
|