![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Cata vreme omul este cu adevarat in Hristos, poate sa tina orice. Dar sa fie cu adevarat in Hristos si in Cuvantul Lui. N-ati citi despre Pavel? Ce cutremur a fost in biserica primara din Ierusalim cu privire la tinerea a "ceva" sau "a altceva"? Si ca sa nu mai obosesc audienta cu citate biblice, vin cu unul dinpre zona cvasi-traditionala. Parca Fericitul Augustin spunea "Iubeste pe Dumnezeu, si poti sa faci orice."... |
|
||||
|
||||
![]()
De ce nu aduceti la Cuvantul scris pe fratii d-voastra penticostali, de ce ati ales comunitatea crestin-ortodoxa? Credeti ca ei sunt o comunitate desavarsita ce n-are nevoie de d-voastra?
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Formularea corectă este: ”Iubește și fă ce ți-ai propus”.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Ce ar intelege vecinul meu, din expresia "Iubește și fă ce ți-ai propus." care ultima oara cand a fost la biserica era in cristelnita? Acum, ma va judeca oare Domnul, pentru ca L-am introdus intr-o expresie unde oricum isi are locul? Nu cred, vad insa ca a facut-o altcineva inaintea Lui. ... Dar ca sa nu fiu o pricina de sminteala cu postarile mele ma vad nevoit sa aduc aici contextul respectiv. „Intr-un cuvant, primeste aceasta scurta porunca: iubeste si fa ce vrei! Daca pastrezi tacerea, sa fie din iubire; daca strigi sa fie din iubire; daca indrepti, indreapta din iubire; daca ierti, iarta din iubire. Radacina interioara sa fie cea a iubirii, din aceasta radacina nu poate iesi decat bine.” sursa: http://www.razbointrucuvant.ro/2007/...si-fa-ce-vrei/ |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Hristos S-a nascut pentru toti oamenii! | laurastifter | Alte Religii | 24 | 05.04.2013 14:10:48 |
De ce romanii nu mai fac filme istorice. | Theodor_de_Mopsuestia | Generalitati | 22 | 27.03.2012 17:53:00 |
Bisericile din Apocalipsa | joseph_ben_iacob | Secte si culte | 36 | 01.01.2011 14:38:29 |
Ingerul pazitor,pentru toti oamenii sau numai pentru crestini? | mihailt | Generalitati | 45 | 12.11.2010 18:46:27 |
Cine cunoaste adaposturi pentru oamenii fara casa ? | irina1f | Umanitare | 3 | 24.12.2008 08:47:09 |
|