![]() |
![]() |
|
|
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Mi-a placut ce/cum ati scris mai sus, sunt lucruri adevarate, totusi cei saraci adera la culte neoprotestante datorita ajutoarelor care se dau acolo (pentru unul foarte sarac orice conteaza), iar pentru cei care nu au nevoie de ajutoare, cultele neoprotestante reprezinta un mijloc de a emigra in tari occidentale (stiti cati au emigrat cu ajutorul cultului din care faceau parte?? foarte multi! mai ales prin casatoria cu un cetatean occidental de aceeasi religie). Pastorii romani cer ajutoare din Occident pentru "fratii" lor mai saraci si ei distribuie luand bineinteles, "partea leului". Iar credinciosii din Occident dau, ca sa implineasca porunca Mantuitorului de a fi milostivi si totodata isi inchipuie ca prin donatiile lor mai sterg din pacate. Asa ca toata lumea este multumita si "afacerea" prospera!
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
M-as mira sa existe vreun cult neoprotestat care sa se autosustina, in timp ce critica BOR ca primeste finantare de la Stat ei primesc si de la Stat si din afara, ca sa nu mai vorbim de cei care au pus taxa pe veniturile credinciosilor (10-20% din venitul BRUT). |
|
|
||||
|
||||
|
Sunt fraieri, eu aș fi pus pe net.
|
||||
|
||||
|
din discutiile pe care le-am purtat cu "osutafaraunu", am realizat ca acesta agreeaza varianta ca "credinciosul" sa predea cultului 100% venitul sau! sau cu alte cuvinte, cultul sa controleze complet viata adeptilor! adeptul nici nu mai gandeste pentru sine, exista cultul care se ocupa de asta!
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Banii lui de salariu se livreaza in contul cultului si se prezinta saptamanal sa-si deconteza cheltuielile. |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Dar ce sigur ești pe tine domnule! Totuși n-am înțeles unde se prezintă să-și "decontează"(sic!) cheltuielile? |
|
|
||||
|
||||
|
La moșcheie.
|
|||
|
|||
|
|
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
|
![]() |
|
Subiecte asemănătoare
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| Hristos S-a nascut pentru toti oamenii! | laurastifter | Alte Religii | 24 | 05.04.2013 15:10:48 |
| De ce romanii nu mai fac filme istorice. | Theodor_de_Mopsuestia | Generalitati | 22 | 27.03.2012 18:53:00 |
| Bisericile din Apocalipsa | joseph_ben_iacob | Secte si culte | 36 | 01.01.2011 15:38:29 |
| Ingerul pazitor,pentru toti oamenii sau numai pentru crestini? | mihailt | Generalitati | 45 | 12.11.2010 19:46:27 |
| Cine cunoaste adaposturi pentru oamenii fara casa ? | irina1f | Umanitare | 3 | 24.12.2008 09:47:09 |
|
|