Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 13.06.2012, 11:45:59
AlinB AlinB is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.01.2007
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de lore86 Vezi mesajul
Am cunoscut mame de gemeni singure care facusera depresii serioase din cauza greutatii de a creste 2 odata. Plus ca fizic, nu ai timp sa te ocupi de toti , sa stai cu toti de vorba.in definitiv fiecare e diferit, firi diferite, temperamente diferite.
Nu faptul ca erau doi e problema ci fondul ei psihic, modul in care a abordat problema, daca a avut sau nu cat de cat ajutor in casa.

Plus ca si cu un singur copil, femeile fac depresii dupa nastere.

Citat:
Eu am trei de varste apropiate, la un an diferenta, si uneori ma simt depasita de situatie(noroc ca mezinul traieste mai mult in lumea jocurilor, a jucariilor) nu imi pune atatea intrebari. Sau atunci cand pune intrebari, fratii lui stiu sa ii dea raspunsul astfel ca de multe ori nu mai vine sa ma intrebe pe mine.
E fain sa te intrebe.. :)

Citat:
Ramane insa problema timpului, a atentiei acordata fiecarui copil, a timpului dedicat in exclusivitate lor: ptr joaca, intrebari,activitati, mers impreuna in parc, in excursii etc.
Cam da..

Citat:
Acest lucru nu il poate suplini nimeni, fara sa raneasca in adancul sufletului copilului.
Nici chiar asa tragic..
Reply With Quote

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
De ce Eva a fost facuta dintr-o coasta? nicolescu vio Intrebari utilizatori 8 03.11.2011 13:17:22
De ce atatea lectii de supravietuire dintr-o data? Florin-Ionut Generalitati 33 28.10.2010 11:59:21
Gânduri dintr-o parcare fantana Generalitati 3 08.05.2009 15:33:35
inca o lovitura ecumenista podolski_2 Generalitati 39 10.11.2008 08:02:51
noul patriarh!o lovitura a politicului? iuliann Generalitati 26 29.08.2007 02:43:30