Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Sfanta Scriptura > Rugaciuni
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 30.09.2007, 23:24:21
GEORGIANA22 GEORGIANA22 is offline
Member

Data înregistrării: 28.08.2007
Implicit

FRUMOASE RUGACIUNI SPER SA AJUNGA IN INIMILE TUTUROR
TREBUIE SA IUBIM APROAPELE DAR CEL MAI GREU ESTE SA IUBIM VRAJMASII
"PUNE DOAMNE DRAGOSTE IN INIMA MEA PT. TOTI VRAJMASII MEI" AMIN
:):):) BUCURIE MULTA!
Reply With Quote
Vechi 01.10.2007, 20:15:08
cristiboss56's Avatar
cristiboss56 cristiboss56 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 16.12.2006
Locație: Oricare ar fi vicisitudinile zilelor și anilor,oricare ar fi durata lor,vine ora răsplatei:BRĂTIANU
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de GEORGIANA22
FRUMOASE RUGACIUNI SPER SA AJUNGA IN INIMILE TUTUROR
TREBUIE SA IUBIM APROAPELE DAR CEL MAI GREU ESTE SA IUBIM VRAJMASII
"PUNE DOAMNE DRAGOSTE IN INIMA MEA PT. TOTI VRAJMASII MEI" AMIN
:):):) BUCURIE MULTA!
"Doamne, cel ce te-ai rugat pentru rastignitorii Tai, iubitorule de suflete, si ai poruncit si robilor Taia sa se roage pentru vrajmasi, iarta pe cei ce ne urasc si ne apasa pe noi, indepartandu-ne de la orice rautate si viclesug, indreptandu-ne catre viata cea cu dragoste frateasca si lucratoare de bine. Pentru aceea cu smerenie ne rugam si intr-un gand Te slavim pe Tine, Unule, Iubitorule de oameni ."AMIN +
Reply With Quote
Vechi 03.10.2007, 19:16:03
ion52 ion52 is offline
Member

Data înregistrării: 22.08.2007
Implicit

Frumoase rugaciuni si indemnuri. Multumim celei care a initiat acest topic.:)
Reply With Quote
Vechi 05.10.2007, 17:51:37
jenica
Guest

Implicit

Doamne miluieste pe cei ce ma urasc, se sfadesc cu mine si ma ocarasc. Asemenea si pe cei ce ma graiesc de rau, ma defaimeaza ca nu cumva vreunul din acestia sa patimeasca ceva rau pentru mine mult pacatoasa si desfranata, nici in veacul de acum nici in cel ce va sa fie. Ci-i sfinteste pe dansii cu Mila Ta, si-i acopera cu bunatatea Ta Preabunule Stapane.
Amin!
Reply With Quote
Vechi 05.11.2007, 19:48:58
urzicuta urzicuta is offline
Senior Member

Data înregistrării: 11.07.2007
Implicit

Doamne si Stapanul vietii mele,duhul trandaviei al grii de multe,al iubirii de stapanire si al grairii in desert nu mi-l da mie(o metanie)
Iar duhul curatiei,al gandului smerit,al rabdarii si al dragostei,daruieste-mi-l mie slugii tale(ometanie)
Asa Doamne Imparate daruieste-mi mie ca sa-mi vad toate gresalile mele si sanu osandesc pe fratele meu,ca bine esti cuvantat,in vecii vecilor.Amin(o metanie)

Troparul catre Icoana nascatoarei de Dumnezeu Grabnica Ajutatoare

Catre Icoana nascatoarei de dumnezeu acum sa alergam noi cei ce suntem in primejdii si la ea sa ingenunchem strigand cu durere din adancul sufletului degraba asculta rugaciunile noastreFecioara ca Tu esti aparatoarea noastra si in nevoi grabnica ajutatoare.

apoi Cuvine-se cu adevarat....pe care il stie toata lumea
Reply With Quote
Vechi 06.11.2007, 00:24:47
icamilin's Avatar
icamilin icamilin is offline
Senior Member

Data înregistrării: 05.05.2007
Locație: Timisoara Romania
Implicit

Patimile Domnului nostru Iisus Hristos - RUGACIUNE

Doamne Iisuse Hristoase, Fiul lui Dumnezeu celui viu, Facatorul cerului si al pamantului,
mantuitorul lumii. Iata noi nevrednicii si pacatosii, cu smerenie plecand genunchii inimilor noastre inaintea slavei Tale, multumire iti aducem, imparate al tuturor si Doamne.
Ca ai binevoit, ca un om a purta toate ostenelile, nevoile, ispitele si chinurile, ca sa fi noua pilda intru toate. Tu ai purtat toate intristarile si necazurile, fiind noua ajutor, impreuna patimitor si Mantuitor. Stim intru tot indurate Stapane ca pentru mantuirea noastra, Crucea si Patimile ai rabdat ca pe toti sa ne rascumperi din robia cea cumplita a vrajmasilor. Ce dar vom aduce Tie iubitorule de oameni pentru toate cate ai patimit pentru noi pacatosii? Sufletele si trupurile si toate cele de folos noua de la Tine sunt si noi ai Tai suntem. Numai milostivirea Ta cea multa cautam. Inchinandu-ne Preacuratelor Tale Patimi si cu dragoste, sarutand ranile Tale, strigam:
miluieste-ne pe noi robii Tai si fa ca sa aduca roada intru noi Crucea Ta cea Sfanta, si impartasindu-ne de credinta in Patimile Tale, sa ne invrednicim a vedea in ceruri si si slava imparatiei Tare, acum si pururea si in vecii, vecilor. Amin! cu mult drag,icamilin

Reply With Quote
Vechi 07.11.2007, 19:55:02
cristiboss56's Avatar
cristiboss56 cristiboss56 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 16.12.2006
Locație: Oricare ar fi vicisitudinile zilelor și anilor,oricare ar fi durata lor,vine ora răsplatei:BRĂTIANU
Implicit

O, dumnezeistilor capetenii ale ingerilor, MIHAILE si GAVRILE, care stati aproape de scaunul lui DUMNEZEU, laudele acestea ale noastre, ca banul vaduvei primindu-le, de ghena ne izbaviti pe noi, ca impreuna cu voi sa cantam : ALILUIA !
Reply With Quote
Răspunde

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Rugaciune, va rog VelvetSky Rugaciuni 11 13.06.2012 19:33:24
O rugaciune emiliulia Umanitare 49 03.03.2010 05:33:21
Rugaciune anirod Umanitare 3 05.05.2009 14:25:12
La rugaciune Hartford Stiri, actualitati, anunturi 10 09.08.2008 20:31:49
o rugaciune alexa.oni Generalitati 9 07.07.2008 15:37:44