![]() |
![]() |
|
|
|
||||
|
||||
![]()
Am vazut buletine parohiale tiparite foarte bine, dar lipsite de lucruri practice. Ar fi ideal ca macar din cand in cand sa se combata devierile prezente atat la savarsirea, cat si dupa savarsirea Sfintelor Taine. Poate asa se vor imputina aceste practici neconforme cu invatatura Bisericii.
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
doar cand am botezat eu, preotul fiindu-mi prieten, mi-a fost explicat ce trebuie sa fac. in rest ... |
|
||||
|
||||
![]()
off topic (scriu aici, ca să nu deschid alt subiect)
de 24 de ore parcă nu mai comentează nimeni după mine. dacă scriu un comentariu, nu mai,apare nimeni după mine. văd comentariile pe alte subiecte, dar dacă scriu ceva ... gata ... sunt ultimul pe listă. parcă a plecat toată lumea în vacanță. am supărat pe cineva??? |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
deși, sincer, în cazul de față nu văd cu ce te-am supărat. oricum, sunt obișnuit să nu contez. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Cred că ți se pare ție că nu mai comentează nimeni după tine. P.S.: mi-a trecut supărarea :) |
|
||||
|
||||
![]()
acum s-a schimbat situația, dar așa mi s-a părut.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Crăciun fericit! (până atunci, poți ține post negru - în ajun - așa ne-a recomandat nouă părintele :-)) |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Na, că acum am rămas eu să sting lumina aici.
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
ce inseamna 'taierea imprejur' | mihaisepo | Despre Sfanta Scriptura | 5 | 21.10.2012 13:23:48 |
Taierea sub limba | magdaiordache | Vrajitoria | 16 | 17.06.2012 14:48:05 |
Taierea imprejur!! | Templier Knight | Din Vechiul Testament | 12 | 13.02.2011 10:06:19 |
Taierea motului, ruperea turtei | kmicick | Botezul | 8 | 21.01.2011 18:06:20 |
tairea motului la bebelusi de 1 an de zile | nicoletajuravle | Generalitati | 18 | 02.10.2007 16:18:09 |
|