![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Realitatea a fost insa alta. De multe ori suntem luati prin surpindere de multe afirmatii facute de copii. Ex: Care e numele de familie al Maicii Domnului? Daca prin nasterea sa, Domnul zdrobeste capul sarpelui de ce mai exista rau? De ce mai exista diavol. Daca nimeni nu se duce sa il ajute pe Domnul, sa stii ca ma duc eu sa ii duc crucea. Ingerii il apara pe Domnul sa nu il omoare iudeii? nu, Domnul ii apara pe ingeri.De cine ii apara? Ingerii sunt nemuritori deci nimeni nu ii poate omori, cine poate sa le faca rau? etc.(intrebari puse de copii de 3-4 ani) Am ramas surpinsa cat de mult pot intelege anumite lucruri subtile, cred ca datorita curatiei inimii lor si credintei curate.Ei accepta adevarurile mai usor decat mintea noastra rationala. Asadar, vazandu-i pe ai mei, consider indreptatite cuvintele fratelui Costel, ca daca ii pregatim pe copii cum se cuvine--si aici intervine taina pe care noi o stim dar n-o intelegem-atunci ei vor putea intelge moarta ca pe ceva ce este: o trecere. Doar ca din cauza neputintei noastre, ni se pare ca si copiii ar fi la fel
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
inmormantarea celor ucisi | ralucapurcel | Slujba inmormantarii | 7 | 14.09.2012 20:33:01 |
Inmormantarea celor nenascuti | andreicosmovici | Dogmatica | 35 | 23.08.2012 17:26:49 |
Aducerea de pamint dupa mormintul celor dragi | dinel marian | Intrebari utilizatori | 6 | 31.05.2012 19:17:08 |
Care este rostul pe pamant a celor necasatoriti si a celor fara copii? | sophia | Nunta | 52 | 18.10.2010 12:02:02 |
in ce situatie preotul poate refuza sa participe la o pomana? | nela_27 | Preotul | 5 | 31.08.2009 01:04:51 |
|