![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]()
Cu post și rugăciune dragule. Cu post și rugăciune. Și cu Mântuitorul Iisus Hristos alături!
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Ești 100% convins?
|
|||
|
|||
![]()
cu credinta cat un bob de mustar, poti sa lovesti piatra cu toiagul si sa tasneasca apa.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Am un prieten care spune ca a practicat asta, spunea ca nu vede totul clar, dar primeste mesaje, ca unii sunt mai dotati decat altii. El are un prieten care era ateu si spunea el este mai special, ca vede lucruri si primeste mesaje mult mai clare, putea sa "vindece" oameni, le spunea ce boli au doar daca se uita la ei, pur si simplu vedea prin ei. A vazut si ingeri in biserica cum sfinteau aghiazma, si si-a dat seama ca radiestezia este foarte periculoasa, este ca o jungla, si ca nu putea sa stie daca primea informatii de la Dumnezeu sau de la cel rau asa ca a renuntat si acum este credincios, a devenit profesor de religie. Deci pentru unii se pare ca are si "beneficii".
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Citat:
![]() Problema, zic eu, e alta: cati sunt cei ce au credinta macar cat un bob de mustar? ![]() In ce priveste radiestezia [aceasta careia i se face reclama ca unei noi minuni a puterilor necunoscute ale omului !!! si pentru care se fac chiar cursuri(!)]......nu sunt pentru. Last edited by Adriana Cluj; 24.07.2012 at 20:04:42. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Eu pana acum n-am auzit ca fantanarii folosesc radiestezia, poate mai sunt unii, in rest uite ce folosesc: "Dar nu numai experiența îl ajută, ci și semne naturale: vegetație (menta și salcia pentru adâncimi mici, copaci cu rădăcini adânci), insecte, animele (câini, cai ce scurmă după apă)." Uite si articolul de pe acest site despre radiestezie si cautarea apei: http://www.crestinortodox.ro/diverse...zia-69703.html E dintr-o carte scrisa de un medic elvetian, deci si altii stiu ce pericole sunt aceste tehnici paranormale. |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Avort - pro sau contra? | Bast-et | Generalitati | 224 | 25.02.2018 20:42:21 |
Calatorii astrale - pro sau contra? | Nicador | Intrebari utilizatori | 49 | 01.02.2011 13:50:11 |
Solutie contra avort! | ladyanda | Generalitati | 44 | 24.12.2010 19:13:14 |
Noua dreapta - pro sau contra ? | heorhe | Generalitati | 25 | 15.08.2010 12:35:08 |
Contra prostitutiei | Laurentiu | Generalitati | 1 | 25.10.2006 12:48:23 |
|