![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Nu am putut sa nu remarc o anumita idee: monahii respectivi au fost"chemati"la mucenicie dar pt asta este nevoie de o mana de calau,de cineva care se ocupa efectiv de beregata lor(mijlocul crimei). Intrebare: in ce relatie se va gasi criminalul cu judecata divina?Mai poate fi vorba despre o urgie divina in cazul acesta? Din punct de vedere logic,mucenicia are nevoie de un act deosebit de violent...Plecand de aici,se poate ajunge pana la a multumi criminalului care a conlucrat la acest proiect,are o contributie la mucenicie. Un fel de munca de jos,pe care cineva trebuie s-o faca! Nu stiu cat am fost de coerenta,si cum s-a inteles ideea...
Cuvine-se cu adevarat sa te fericim pe tine, Nascatoare de Dumnezeu, cea pururea fericita si prea nevinovata si Maica Dumnezeului nostru. Ceea ce esti mai cinstita decat Heruvimii si mai slavita fara de asemanare decat Serafimii, care fara stricaciune pe Dumnezeu-Cuvantul ai nascut, pe tine, cea cu adevarat Nascatoare de Dumnezeu, te marim. |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Un preot din Focsani a fost injunghiat | Simply_me | Preotul | 23 | 19.06.2012 17:54:57 |
Cristian Florea fost preot ortodox | Raul Ortodox | Secte si culte | 207 | 30.07.2010 16:08:09 |
Invitatie la Focsani pe 27 Mai (Praznuirea Sfantului Ioan Rusul) | eduardd | Pelerinaje la locuri Sfinte | 3 | 25.05.2010 18:53:51 |
PREOT | alexandra | Preotul | 24 | 20.01.2007 23:47:25 |
|