Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Biserica Ortodoxa si alte religii > Secte si culte

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 21.06.2012, 22:30:41
Doriana Doriana is offline
Senior Member

Data înregistrării: 24.11.2009
Religia: Alta confesiune
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Cornel Urs Vezi mesajul
de ce te miri? probabil doamna Doriana este o fana infocata a lucratorilor harismatici gen Bonnke ! acestia au dezvoltat un adevarat cult al personalitatii printre harismaticii lor si-i hipnotizeaza incat naivii care tin de aceste confesiuni harismatice ii idolatrizeaza ca pe niste zei !
Pentru ca insisti, iti voi spune ce cred:
Tu spui ca in Biblie exista oameni cre au cazut din picioare atunci cand s-au intalnit cu Dumnezeu. Insa:

In primul rand, aceste caderi s-au petrecut atunci cand un anumit om ales L-a intalnit pe Dumnezeu. Nu s-a intamplat niciodata atunci cand niste oameni au intalnit un anumit om. Oricat ar fi fost un apostol plin de Duhul, el nu a trantit niciodata oamenii la pamant.

In al doilea rand, acest fenomen s-a intamplat ocazional cate unui singur om, niciodata multimilor, cum fac acesti apostoli mincinosi care secera multimi de zeci de oameni odata, strigant "Fire!" sau "Touch, touch!"
"Iar mie, să nu-mi fie a mă lăuda, decât numai în crucea Domnului nostru Iisus Hristos, prin care lumea este răstignită pentru mine, și eu pentru lume!" Gal 6:14

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Miscarea Legionara anonim97 Generalitati 366 26.08.2013 13:58:23
Miscarea Sfantului Graal alexandra28again Generalitati 4 16.07.2008 19:40:13