Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 23.06.2012, 10:13:03
antiecumenism antiecumenism is offline
Banned

Data înregistrării: 07.08.2006
Locație: ROMANIA,jud. Brasov
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Kronos Vezi mesajul
Vai de capul celor care vor avea părinți ca tine!
la ce te referi? ca nu voi accepta ca sa fie vaccinati copiii? adica vreau sa-i feresc de distrugere si poate moarte si nu e bine?
Reply With Quote
Vechi 23.06.2012, 10:34:09
lore86's Avatar
lore86 lore86 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 10.05.2009
Locație: timisoara
Implicit

discutia asta s-a purtat de atatea ori. Si aici, pe forum vei intalni oameni contra vaccin, dar f putini, majoritatea fiind pro vaccin.

Din pacate, abia peste cativa ani vom vedea efectele vaccinurilor.Atunci se va putea face o prima diferentiere vizibila intre copiii vaccinati si cei nevaccinati.

ARgumentul reprezentantului Directiei de sanatate mis e pare subred: Daca un copil nevaccinat ROR intra intr-o colectivitate cu copii vaccinati, nu vad care e problema. Conform tuturor asigurarilor firmelor de vaccinuri, copiii vaccinati nu mai sunt expusi riscului contactarii virusului si a imbolnavirii. De unde asadar aceasta teama?
Cred ca prin afirmatia domnului se arata tocmai eficacitatea scazuta a vaccinului, de vreme ce ti teama sa lasi un copil nevaccinat intre cei vaccinat datorita riscului de a-i imbolnavi pe ceilalti.

In definitv fiecare face cum vrea..acces la informatii avem cu totii, constiinta avem, legatura directa cu Domnul avem, si nu cred ca daca ii cerem ajutorul intr-o problema atat de importanta El nu ne va raspunde. Asadar, pe umerii nostri sta responsabilitatea cresterii si educarii copililor; de ceea ce vom face acum vom raspunde negresit in fata LUI.
Vechi 23.06.2012, 11:56:32
Banned

Implicit

pai daca majoritatea sunt pro vaccin inseamna ca e jale mare ,inseamna ca romanii ca de asemenea si strainii sunt manipulati si se lasa manipulati de massmedia,de tv.
-am deschis topicul ca m-a impresionat cartea doctorului Louis De Brouwer care pe langa faptul ca e doctor in medicina deci a studiat foarte bine problema vaccinarii si o combate cu atata tarie,pe langa asta zice adevarul despre companiile farmaceutice care sunt mana in mana cu politicienii ,chiar cu ministrul sanatatii ca sa prosteasca populatia sa-i faca sa cumpere vaccin,sa se lase vaccinati.
-acest doctor combate si e impotriva tuturor vaccinurilor si chiar impotriva teoriei vaccinarii
-parintele vaccinarii a fost Pasteur care era mason de grad 32;deci tot la masoneria ajungem ,tot ei vor sa fac rau populatiei pamantului;
-

-oamenii nu vor sa se destepte ,sa se trezeasca odata; cand le zici ca nu-i bun ecumenismul pt ca asa zic sfintii Parinti nu prea cred;cand le zici de masonerie ca e satanica si ca vrea sa faca rau constient nu prea cred; in schimb cred toate tampeniile care se difuzeaza la tv,cred in vaccinarea atat de mediatizata nu vor sa conceapa ca sunt mintiti pe fata.

imi place ce zice acest doctor:"Publicitatea vaccinalistă și-a îndeplinit bine opera, făcându-i pe părinți să creadă că prin magie, prin miracol, vaccinarea îi va proteja pe copii de toate relele pământului. Vaccinarea a devenit mai importantă decât ceremonia botezului sau a circumciziei ! Actul vaccinal devine, astfel, un adevărat act de credință în atotputernicia medicală ! Religia vaccinală a înlocuit pur și simplu religia."

Last edited by antiecumenism; 23.06.2012 at 12:02:17.
Reply With Quote
Vechi 23.06.2012, 12:29:14
Banned

Implicit

ce frumos si adevarat zice acest doctor care e impotriva vaccinarii:

"Suntem deci siliți să constatăm că ne găsim în fata următoarei situații paradoxale și aberante în întreaga lume, guvernele, organizațiile sociale și umanitare, OMS, companiile de asigurări, corpul medical și cetățenii (din lipsă de informare în ceea ce privește manipularea ale cărei victime sunt) participă activ la fenomenul de degenerescentă a speciei care a început să se producă și care va continua într-un ritm accelerat in următoarele decenii! Sistemul vaccinărilor nu este nici mai mult nici mai puțin decât o „bombă cu întârziere" amorsată și reglată de umanitatea însăși după indicațiile principalilor responsabili ai sănătății și a fabricanților de vaccinuri, discipoli ai lui Pasteur. Cei care pretind că sunt binefăcătorii umanității îndeplinesc în realitate, din ignorantă sau din interes, un genocid programat fără precedent în istoria umanității. În acest sens, Pasteur și toți care s-au inspirat din metoda sa pentru a obține profit pot fi considerați niște criminali."
Reply With Quote
Vechi 24.06.2012, 00:34:22
AlinB AlinB is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.01.2007
Implicit

Citat:
În prealabil postat de lore86 Vezi mesajul
discutia asta s-a purtat de atatea ori. Si aici, pe forum vei intalni oameni contra vaccin, dar f putini, majoritatea fiind pro vaccin.

Din pacate, abia peste cativa ani vom vedea efectele vaccinurilor.Atunci se va putea face o prima diferentiere vizibila intre copiii vaccinati si cei nevaccinati.
Vaccinurile se fac de zeci de ani.
E drept, ca sunt si unii din categoria celor mentionati mai sus care prefera sa dea vina pe vaccinare pentru toate problemele omului modern rezultate din mancare proasta, poluare, sedentarism.

Problema cea mai mare este insa ca "parametrii" pot varia de la un lot la altul iar noi sistemul medical e un dezastru, nu cred ca sta nimeni sa testeze loturile de vaccin care se importa, mai ales daca am ajuns sa distrugem singurul producator autohton de vaccin.

Citat:
ARgumentul reprezentantului Directiei de sanatate mis e pare subred: Daca un copil nevaccinat ROR intra intr-o colectivitate cu copii vaccinati, nu vad care e problema. Conform tuturor asigurarilor firmelor de vaccinuri, copiii vaccinati nu mai sunt expusi riscului contactarii virusului si a imbolnavirii. De unde asadar aceasta teama?
Cred ca prin afirmatia domnului se arata tocmai eficacitatea scazuta a vaccinului, de vreme ce ti teama sa lasi un copil nevaccinat intre cei vaccinat datorita riscului de a-i imbolnavi pe ceilalti.
Asta o spun cei care nu stiu ce este de fapt un vaccin.
Nici macar o pastila nu are un efert cert si sigur - depinde de organismul la care este administrata, de situatia medicala concreta in care se afla.

Vaccinul este un stimulent imunitar sau mai bine zis un profesor - el invata sistemul imunitar cum sa reactioneze la un factor extern inainte ca sa se confrunte cu problema propriuzisa cand s-ar putea sa nu aiba timpul necesar pentru a invata si reactiona inainte sa fie subminat de boala.

Eficienta lui depinde atat de capacitatea de invatare a sistemului imunitar cat si de memoria lui, in plus fiind vorba de un "exercitiu" raspunsul imunitar nu e la fel de puternic ca in cazul bolii propriuzise.

In plus, mai depinde si de starea particulara a organismului in momentul in care apare contaminarea, daca sistemul imunitar e deprimat (din varii motive) nu va reactiona asa cum trebuie chiar daca STIE cum sa reactioneze.

Astfel, in unele cazuri, chiar daca a fost vaccinat "ca la carte" e posibil sa faca boala sau forme mai usoare ale ei.

Protectia sociala prin vaccinare functioneaza doar atata timp cat intr-o comunitate, majoritatea sunt vaccinati.
Atunci, cei care sunt vaccinati si au o imunitate buna (majoritatea) ii protejeaza si pe cei nevaccinati sau cu o imunitate mai slaba prin faptul ca nu transporta boala.

In momentul in care cei nevaccinati sunt tot mai multi, cresc sansela ca ei sa fie focare de infectie care ii vor imbolnavi pe cei care sunt nevaccinati sau vaccinati si cu o imunitate mai slaba.

Sigur, vaccinarea comporta riscuri, si banala aspirina are riscuri, dar riscurile ne-vaccinarii sunt mult mai mari.

Sigur, exista si vaccinuri inutile, promovate, impuse pentru bani (asa zisul vaccin impotriva cancerului de col uterin) dar daca un lucru bun poate fi folosit pentru o excrocherie nu inseamna ca nu mai este bun.

Last edited by AlinB; 24.06.2012 at 00:36:43.
Reply With Quote
Vechi 13.11.2012, 11:30:08
ovidiu b.
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de AlinB Vezi mesajul
Asta o spun cei care nu stiu ce este de fapt un vaccin.
Nici macar o pastila nu are un efert cert si sigur - depinde de organismul la care este administrata, de situatia medicala concreta in care se afla.
Mai nou pledăm pentru vaccin, decât să pledăm pentru o viață liturgică și bineînțeles Sf Împărtășanie. Oare vaccinul inventat de om poate întări sistemul imunitar mai mult decât decât Sf Împărtășanie? Știau mai de mult oamenii de vaccinuri? Ei prin simplul fapt că se țineau de biserică, ținând posturile aveau și o dietă echilibrată, deci un sistem imunitar puternic. Deși mijloacele de vindecare sunt din ce în ce mai bune, a scăzut și puterea omenilor de apărare împotriva bolilor de tot felul. De ce? Răspunsul e simplu: omul s-a depărtat de Dumnezeu, s-a îmulțit păcatul și astfel s-a întărit desfrânarea în mădularele oamenilor, iar omul în loc să încerce să se apropie de Dumnezeu, a căutat aleternative de tot felul. În loc să trimitem mamele la biserică, le trimitem la doctori. Mda...și ne mirăm de cum decurg lucrurile, realitatea din teren vorbește, nu are sens să vorbim noi.

Citat:
Vaccinul este un stimulent imunitar sau mai bine zis un profesor - el invata sistemul imunitar cum sa reactioneze la un factor extern inainte ca sa se confrunte cu problema propriuzisa cand s-ar putea sa nu aiba timpul necesar pentru a invata si reactiona inainte sa fie subminat de boala.viață

Eficienta lui depinde atat de capacitatea de invatare a sistemului imunitar cat si de memoria lui, in plus fiind vorba de un "exercitiu" raspunsul imunitar nu e la fel de puternic ca in cazul bolii propriuzise.
Ești sigur? Mă faci să râd, cum poți să crezi cu atâta seninatate asemenea inepții. Știai că virușii evolează? Ce te faci când contactezi un virus evoluat, când tu ai fost "învățat" să reacșionezi la un anumit tip de virus?

Normal este ca un copil să facă bolile copilăriei la vârsta fragedă lasată de Dumnezeu și nu mai târziu când riscurile sunt mai mari. Apoi poate nu știai că bolile din copilărie au un ROST, și anume, ÎNTĂRIREA sistemului imunitar al copilului, prin acea boală, corpul copilului învață să lupte pe viitor cu boala, dar învață în mod natural și nu INDUS de doctori, ci așa cum a lăsat Dumnezeu. Bolile copilăriei ar trebui făcute până la pubertate și nu după, cum mai nou se întâmplă, când riscurile sunt mai ridicate. Administrarea vaccinului nu face altceva decât să slăbească sistemul imunitar cu o gravă repercursiune asupra generațiilor viitoare.

Și așa pentru cultura ta generală, deși pari un om citit, o alimentație echilibrată și sănătoasă a părinților înainte și în timpul sarcinii, nu face altceva decât întărească sistemul imunitare al copilului, care la rândul său alimentat corect, acesta aproape că nu va cunoaște bolile, iar dacă le va cunoaște, acestea (bolile) vor avea o formă ușoară. Bineînțeles înaintea acestora, pe primul loc este viața liturgică și Sf Împărtășanie, izvorul vieții și al sfințirii.

Și acum îți ridic o întrabare, dacă suntem creștini ortodocși, pentru ce să pledăm noi, așa preventiv bolilor de tot felul: pentru vaccinuri sau pentru apropierea oamenilor de biserică și implicit de Dumnezeu, pentru vaccinuri sau pentru o alimentație sănătoasă - care Dumnezeu ne-a lăsat-o, iar noi o neglijăm în favoarea medicamentelor și vaccinurilor?

Last edited by ovidiu b.; 13.11.2012 at 11:35:48.
Reply With Quote
Vechi 13.11.2012, 11:43:02
ovidiu b.
Guest

Implicit

Citat:
Astfel, in unele cazuri, chiar daca a fost vaccinat "ca la carte" e posibil sa faca boala sau forme mai usoare ale ei.
De ce? Datorită "eficienței" vaccinului?

O fi mai eficient vaccinul decât plantele de tot felul lăsate de Dumnezeu? Oare nu știe Dumnezeu de ce avem nevoie?

Citat:
Protectia sociala prin vaccinare functioneaza doar atata timp cat intr-o comunitate, majoritatea sunt vaccinati.
Atunci, cei care sunt vaccinati si au o imunitate buna (majoritatea) ii protejeaza si pe cei nevaccinati sau cu o imunitate mai slaba prin faptul ca nu transporta boala.

In momentul in care cei nevaccinati sunt tot mai multi, cresc sansela ca ei sa fie focare de infectie care ii vor imbolnavi pe cei care sunt nevaccinati sau vaccinati si cu o imunitate mai slaba.
Păi aia vaccinați nu sunt "puternici", nu au sistemul imunitar puternic? De ce s-ar îmbolnavi?

Citat:
Sigur, exista si vaccinuri inutile, promovate, impuse pentru bani (asa zisul vaccin impotriva cancerului de col uterin) dar daca un lucru bun poate fi folosit pentru o excrocherie nu inseamna ca nu mai este bun.
În sfârșit spui un lucru aproape bun. Păi câte nu sunt eficiente? Și câte nu sunt o escrocherie? Ți-ai pus întrebarea aceasta?

În loc să investim sume imense de bani în vaccinuri, mai de folos ar fi fost investiția banilor în culturi de plante, fructe și legume cu propietăți tămăduitoare. Un exemplu clar: am putea cultiva cantități mari de cătină (un adevărat medicament natural), cătină care nu are nevoie de prea multe condiții.
Reply With Quote
Vechi 13.11.2012, 11:53:38
ovidiu b.
Guest

Implicit

Pentru Alin, uitasem să-ți ridic o întrebare. Dacă tot sunt eficiente vaccinurile astea, de ce rata de îmbolnăvire crește? Și atenție boli care se manifestă tot mai agresiv la vârste fragede, la vârsta pubertății când copii nici măcăr nu ar trebui să știe de boli?
Reply With Quote
Vechi 13.11.2012, 12:05:25
UNNOOM
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de ovidiu b. Vezi mesajul
Dacă tot sunt eficiente vaccinurile astea, de ce rata de îmbolnăvire crește? Și atenție boli care se manifestă tot mai agresiv la vârste fragede, la vârsta pubertății când copii nici măcăr nu ar trebui să știe de boli?
Exemple te rog!

Eu stiu ca varsta medie la care omul ajunge sa traiasca tinde sa creasca in societatile cu un nivel ridicat al serviciilor medicale si educatiei! Stiu de asemenea ca mortalitatea copiilor nou nascuti scade acolo unde sunt implementate anumite servicii medicale (cazul Etiopiei-nu ma apuc sa-l descriu).

Bunicii mei au avut frati care au murit in copilarie pentru niste boli considerate banale si tratabile in zilele noastre.

Nu contest ca apar boli noi... dar apar si noi tratamente...

Sunt bucuros ca poliomelita este aproape eradicata, TBC-ul o problema tratabila si ca am putut face un vaccin impotriva hepatitei B.
Reply With Quote
Răspunde

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Sfinți catolici ai secolului al XX-lea. Mihnea Dragomir Biserica Romano-Catolica 6 15.12.2011 17:54:46
666 confuzia secolului andreicozia Generalitati 250 04.04.2011 23:51:50
Vaccinarea are efecte negative Iustin32 Generalitati 113 23.01.2011 16:21:40
Pericolul nestiut al vaccinurilor Iustin32 Generalitati 65 29.12.2009 22:23:12
problema medicala mathly24 Generalitati 8 25.09.2007 17:33:38