|  |  | 
|  | 
|  | 
| 

| |||
| 
 | |||
| Citat: 
 iunie 1991. Tema aleasă: Stresul – Stresul și cancerul. Dr. Louis De. Brouwer este vice-președintele LIMAV (Liga Internațională a Medicilor pentru Abolirea Vivisecției), ligă fondată în Elveția, grupând mai mult de 1600 medici din peste 66 de țări ale lumii. Este membru al Comitetului director al Societății Internaționale a Medicilor pentru Mediul înconjurător (Elveția), ce reunește, la nivel internațional, peste 45.000 de medici din 102 țări. El este, de altfel, delegat al ISDE (Asociația Internațională a Medicilor pentru Mediul Ambiant — n.tr.) pe lângă UNESCO. Dr. Louis de Brouwer este internațional lecturer (conferențiar internațional) și a participat la conferințe în Franța, Belgia, Italia, Spania, Suedia, Elveția, Germania. Dr. Louis Bon De Brouwer este autorul a 12 lucrări științifice și a unei teze intitulate: - Cancer, fatalitate genetică, Academia de Științe USA, Washington, 1980. Lucrările sale cele mai cunoscute sunt: - Arta de a rămâne tânăr, Ed. Dangles, 1979, tradusă în italiană și portugheză - Ghid practic al medicinilor naturale, Maloine, 1979 - Cancer; fatalitate genetică, Ed. LDB, 1981 Lucrările sale cele mai recente sunt: -Poluarea alimentară și cancerul, Ed. Encre, 1990 (ediție în limba franceză) -Poluarea alimentară și cancerul, Ed. Encre, 1990 (ediție în limba engleză) -Dosarul negru al medicamentelor de sinteză , Ed. Encre,1991(ediție în limba franceză) -Dosarul negru al medicamentelor de sinteză , Ed. Encre,1991 (ediție in limba engleză) -SIDA: tăvălugul, Ed. ATRA/AGSTG, Elveția, 1993 -Dictatura laboratoarelor chimice și farmaceutice, Ed. ATRA/AGSTG, Elvetia, 1995 -Aceasta „haleală“ care ne ucide, Ed. ATRA/AGSTG, Elveția, 1995 Teze: - Medicii și societatea — Raporturile dintre medici si industria chimică și farmaceutică - Consecințe sanitare, Facultatea de Medicină, Universitatea Rene Descartes, Paris V, iunie 1990 - Stresul. și cancerul, Facultatea de medicină, Universitatea Rene Descartes,Paris V, iunie 1991 La 6 noiembrie 1991, Dr. Louis Bon De Brouwer a fost numit Consultant Internațional Special pentru Sănătate și Ecologie AIEWP-ONU-UNESCO - responsabil cu cercetarea. În această calitate, el a efectuat diferite misiuni în străinătate în probleme de sănătate și de ecologie. Dr. Louis Bon De Brouwer a fondat ADEPAM (Asociația de apărare contra poluării alimentare și medicamentoase) care are peste 3700 de membri în Franța. -cu toate acestea tu crezi ca nu se ridica la "nivelul" tau,tu crezi ca esti prea destept,tu ii dai sfaturi unui doctor in medicina care a studiat ani de zile problema vaccinurilor ...no coment. Last edited by antiecumenism; 24.06.2012 at 08:47:05. | 
| 

| ||||
| 
 | ||||
| 

dupa cum spuneam...discutia s-a purtat de atatea ori. Si acum se repeta iar.... Uneori stau si ma gandesc cum de nu s-a sensibilizat inimal ui Faraon in fata atator minuni. Cred ca raspunsul e destul de simplu. Cand mintea omului este acoperita de nor nu vrea sa primeasca alt adevar decat cel propriu. Cred ca fiecare cam stim ce avem de facut. Ne reintalnim peste cativa ani si apoi discutam.... 
				__________________ Cred, Doamne, ajuta necredintei mele! | 
| 

| |||
| 
 | |||
| Citat: 
 Din experienta proprie, chiar... Fiica mea a facut rujeola la 16 ani, cand expirase perioada limitata de imunitate data de vaccin. A fost extrem de greu, mai ales ca era o forma atipica si grava, foarte greu medicii si-au dat seama despre ce este vorba, pana cand, unul din ei - care a facut medicina de dragul oamenilor- a detectat niste semne caracteristice doar rujeolei. Mult mai greu a suportat fiica mea aceasta boala decat bebelusii din salon. | 
| 

| |||
| 
 | |||
| Citat: 
 Rujeola nu e tocmai o gluma. http://ro.wikipedia.org/wiki/Rujeolă#Complica.C8.9Bii Suprainfecțiile bacteriene se produc frecvent (consecutiv implicării tipice a tractului respirator în timpul rujeolei), ducînd la pneumonie, otită medie și alte infecții supurative. Rujeola produce o suprimare tranzitorie a hipersensibilității întîrziate, conducînd la o inversare tranzitorie a testelor cutanate la tuberculină și histoplasmină, anterior pozitive, și agravînd uneori o TBC activă sau reactivînd o TBC latentă. O exacerbare a febrei, modificarea formulei leucocitare de la leocopenie la leucocitoză, alterarea stării generale, durerea și prostrația sugerează o complicație infecțioasă bacteriană. Pacienții imunodeprimați pot dezvolta o pneumonie severă, progresivă, cu celule gigante, neînsoțită de rash. Purpura trombocitopenică acută, uneori cu manifestări hemoragice severe, poate complica faza acută a rujeolei. Encefalita apare în proporție de un caz la 1000 pînă la 2000 de cazuri de rujeolă, de obicei la 2 zile pînă la 3 săptămîni după debutul rash-lui, adesea debutînd cu febră ridicată, convulsii și comă. În majoritatea cazurilor, numărul de limfocite din LCR se situează între 50-500/µl, iar nivelul proteinelor este ușor crescut. LCR normal în momentul simptomelor inițiale nu exclude encefalita. Evoluția poate să fie scurtă, cu recuperare în aproximativ 1 săptămînă, sau se poate prelungi, ducînd la afectare gravă a SNC sau la deces. Panencefalita sclerozantă subacută (PESS) se asociază adesea cu virusul rujeolei și este discutat mai jos. http://en.wikipedia.org/wiki/Measles#Prognosis "While the vast majority of patients survive measles, complications occur fairly frequently, and may include bronchitis, and panencephalitis which is potentially fatal. Also, even if the patient is not concerned about death or sequela from the measles, the person may spread the disease to an immunocompromised patient, for whom the risk of death is much higher, due to complications such as giant cell pneumonia. Acute measles encephalitis is another serious risk of measles virus infection. It typically occurs two days to one week after the breakout of the measles exanthem, and begins with very high fever, severe headache, convulsions, and altered mentation. Patient may become comatose, and death or brain injury may occur.[32]" "In 2000 the WHO estimated that there were ~45 million cases of measles worldwide with 800,000 deaths from it. Mortality in developed countries is ~1/1000. In sub-Saharan Africa, mortality is 10%. In cases with complications, the rate may rise to 20–30%. On average, ~450 children die every day from measles" | 
| 

| |||
| 
 | |||
| 

Mie imi spui? Cati copiii ai? Ori cu cati ai stat in spital la capataiul lor? Nu ai remarcat altceva: bebelusii, care nu apucasera sa fie vaccinati-era epidemie in spital, nu la contagioase ci la pediatrie-au trecut mult mai usor peste boala. Si inca ceva: un singur medic a remarcat semnul Koplik (in cavitatea bucala). Eu personal, am facut toate bolile copilariei, in copilarie, fara a avea parte de atatea vaccinuri, si am trecut cu bine prin ele-dupa cum mi-a spus mama mea. | 
| 

| |||
| 
 | |||
| 

Extrase din cartea Dr. Louis De Brouwer- VACCINAREA:EROAREA MEDICALĂ A SECOLULUI.PERICOLE ȘI CONSECINȚE http://www.scribd.com/doc/37713555/Vaccinarea-Eroarea-Medicala-a-Secolului “ADEPȚII TEORIEI VACCINĂRII:FIDELII LUI JENNER ȘI PASTEUR,„MAFIA" VACCINALISTĂ Pasteur s-a angajat, fără nici o certitudine științifică, pe calea catastrofală a principalelor vaccinări care ne-au adus în situația în care ne aflăm astăzi, situație mai mult decât alarmantă. Această cale deschisă șarlatanilor ce erau și sunt încă fabricanții de vaccinuri de tot felul, și care nu se gândesc decât la profit, este opera lui Pasteur. Această cale ne conduce la degenerescența speciei și, probabil, la dispariția sa în cursul secolului următor. Trebuie să avem in minte, in permanență, faptul că Pasteur nu numai că n-a descoperit nimic prin el însuși în domeniul imunologiei și fiziologiei și nici în biologie și vaccinologie, dar și-a atribuit descoperirile altora și a ridicat la rang de dogme niște rezultate false bazate pe experimente trucate. Aceste procedee false adoptate fără nici o împotrivire de către corpul medical, au făcut din această planetă un imens lagăr de concentrare în care domnesc ca stăpâni absoluți fabricanții de vaccinuri. Acest univers concentraționar constituie un rezervor inepuizabil de profituri. Astfel, un simplu chimist ca Pasteur a știut să-și convingă contemporanii că organismele vii erau aseptice, lipsite de germeni microbieni și că, în consecință, bolile infecțioase nu puteau fi produse decât de microbi rătăcind in mediul înconjurător, în căutarea unei prăzi. În mod evident, această concepție asupra bolii nu era în totalitate falsă, răspunzând unei anumite logici de facilitate intelectuală. De aici până la a trage concluzia că, dacă se inoculează acest microb unui organism, acesta ar reacționa în așa fel încât, în caz de agresiune a acestui microb, el l-ar distruge imediat și nu ar mai rămâne de făcut decât un pas. Și care a fost făcut cu totală lipsă de prevedere, după câteva experimente. Unul dintre aceste experimente improvizate a fost cel al lui Pasteur asupra tânărului Meister, așa-zis atins de turbare în urma mușcăturilor produse de un câine presupus turbat. Ori, după cum știm, alte cinci persoane mușcate de același câine nu contactaseră boala. Deși acest experiment a fost realizat pe o singură persoană, fără nici un fel de precauție sau protocol științific, Pasteur s-a declarat învingătorul turbării. Presa a acaparat această așa-zisă victorie, trâmbițând-o în lumea întreagă. Astfel a debutat gloria lui Pasteur, iar falsul sistem al vaccinărilor preventive s-a impus tuturor conștiințelor de pe întreaga planetă. Este exact ca și cum mâine eu aș pretinde că vindec definitiv cancerul punându-l pe un singur pacient să-și bea urina, iar o publicitate bine orchestrată ar raporta că acest pacient este în mod definitiv vindecat. Pasteur era cu siguranță la curent cu accidentele provocate de vaccinarea antivariolică. Cu toate acestea, inspirându-se din Jenner, el ajunge să impună lumii medicale și științifice a epocii principiul absurd al vaccinărilor. Referindu-se la un principiu incert și neverificat, pe care îl știa neverificat în ceea ce privește utilitatea și inocuitatea, și pretinzând că atenuează virulenta vaccinurilor prin oxigenul din aer și căldură (magistrală eroare, în care s-a cufundat mult timp), Pasteur trebuie considerat șeful unei criminale întreprinderi aducătoare de moarte. Încă din vremea lui s-au făcut vaccinări împotriva turbării — primă etapă către alte vaccinări intempestive. Cei care au văzut în principiul vaccinărilor o sursă de profit n-au întârziat să formeze grupuri de presiune care au intervenit pe lângă oamenii politici în scopul de a face obligatorii vaccinările: În 1903, la doar opt ani de la decesul lui Pasteur, statul francez impunea vaccinarea antivariolică; În 1938, vaccinarea antidifterică; În 1940, vaccinarea antitetanică; În 1950, vaccinarea împotriva tuberculozei; În 1964, vaccinarea antipoliomielitică. Prin caracterul obligatoriu al acestor vaccinări, fabricanții își asigurau beneficii confortabile. Dar acestea nu erau de ajuns... Au pus la punct un mare număr de vaccinuri față de care nu există nici o obligație legală, dar cărora o publicitate zgomotoasă le laudă meritele. În felul acesta a răsărit un mare număr de vaccinuri pentru oameni și animale, vaccinuri împotriva claveleei, împotriva antraxului, împotriva leucozei aviare și feline, pojarului, rujeolei, rubeolei, meningitei, holerei, gripei, toate la fel de inutile și periculoase, constituind însă o sursă inepuizabilă de profituri care ajung în paradisurile fiscale. Dar nu e tot. În 1992, directorul adjunct al Institutului Pasteur, profesorul Marc Girard explica, în revista Tempo Medical din 5 martie, că în curând vor fi comercializate în Franța vaccinurile contra hepatitei B, varicelei, hepatitei A, citomegalovirusului, herpesului genital și împotriva tipului de gripă Harmophilus influenzac, tip B. Desigur, Institutul lucrează din greu la un vaccin împotriva SIDA, miopatiei, sclerozei în plăci și, probabil, împotriva tracului, ghinionului și prostiei omenești... ! O anchetă efectuată între mai și septembrie 1986 în centrele pentru controlul sănătății ale Casei naționale de asigurări de boală pare să arate că acoperirea vaccinală este de 96% pentru difterie, tetanos și poliomielită și de 98,5% pentru BCG la copiii sub 8 ani. Este vorba aici, în Franța, despre respectarea unei adevărate religii vaccinale. Părinții îndeplinesc un act de credință, sau, mai curând, cred că vaccinarea constituie o practică magică, destinată a alunga spiritele rele încarnate în microbii cei răi generatori de boli. Sărmana Franță ! Ce înapoiere mintală ! Ca dovadă, ceea ce se întâmplă în alte părți din lume. În Europa, nici o vaccinare nu este obligatorie în Suedia, Finlanda, Danemarca, Luxemburg, Olanda, Irlanda, Anglia, Germania, și doar una singură este obligatorie în Belgia. (contra poliomielitei), în Italia (contra difteriei, tetanosului și poliomielitei) și în Spania (contra poliomielitei). Franța este singura țară din lume care comercializează aproximativ 20 de vaccinuri. Această țară poate fi deci, considerată ca principalul furnizor de produse ce duc la transformarea oamenilor în „rezervoare de viruși" și principalul poluant al organismelor la scară planetară. După lansarea pe piață a vaccinului contra hepatitei B, conducerea grupului Pasteur Vaccins a reușit să-l convingă pe ministrul adjunct al Sănătății, Philippe Douste - Blazy să „prevăndă" acest produs. Într-adevăr, in 1994, pentru a convinge un număr cât mai mare de indivizi să se vaccinurize, dl Douste - Blazy și-a dat toată osteneala atât la televiziune cât și în ziare și reviste. Motivați de Ministru, educația națională și asociațiile de părinți au făcut la fel, de bună credință de altfel, fără să-și dea seama că erau manipulați de fabricanții de vaccinuri ! Urmare a sfaturilor Comitetului Tehnic pentru Vaccinări și ale Consiliului Superior al Igienei a fost lansată in colegii, in octombrie 1994, o campanie de informare adresată adolescenților și pre-adolescenților care urmau să intre in licee. Se pretindea că se protejează, în acest fel, aproximativ 750.000 tineri. De îndată ce Pasteur Vaccins va fi pus la punct un vaccin pediatric cu încărcare antigenică redusă, vaccinarea contra hepatitei B va fi înscrisă în calendarul vaccinal al sugarului. Astfel, 720.000 de sugari urmează a fi vaccinați în fiecare an, cu rapel în adolescență ! Și astfel, puterile economice, - adică de industriile de vaccinuri - își impun legea făcând presiuni pe lângă instanțele politice. Cum se exercită aceste presiuni ? Îi las cititorului sarcina de a ghici. Ori Ministrul Sănătății este un imbecil ignorant ori, inteligent și șiret se laas amăgit de procedee ușor de imaginat. Și lucrurile se petrec identic pentru toate națiunile planetei. Evident că nu dispunem de nici o dovadă palpabilă, dar dacă am ajunge să examinăm conturile diverselor partide politice, cu siguranță am avea mari surprize privind originea fondurilor primite și pe care laboratoarele producătoare de vaccinuri le-ar considera bine plasate. | 
| 

| |||
| 
 | |||
| 

Este evident că miliarde de franci sunt astfel dirijate spre industriile vaccinurilor, sume ce provin de la casele de asigurări sociale, adică din prelevările asupra salariilor populației active. În acest fel, în mod involuntar, din lipsă de informare, acceptând principiul vaccinărilor și cotizând la asigurări sociale , marele public participă eminamente la distrugerea propriei sale sănătăți. De fapt, „mafia" vaccinalistă a devenit de-a lungul anilor nu numai un stat în stat pe plan financiar și politic, ci și „făcător" și „desfăcător" de guverne la scară planetară și aceasta, în strânsă colaborare cu laboratoarele de produse farmaceutice care și ele, la rândul lor, reprezintă considerabile puteri financiare. Dacă mâine, câțiva jurnaliști ar hotărî să vorbească despre medicamente sau despre vaccinuri și dacă s-ar deschide anchete din cauza presiunii opiniei publice, atunci ar izbucni un scandal mult mai amplu, inimaginabil de mare, decât cel al sângelui contaminat. intr-adevăr, acest scandal ar părea prea puțin lucru față de noua afacere, cauza unui număr fantastic de accidente și decese premature de-a lungul secolului. S-ar vorbi atunci nu de câteva mii de cazuri, ci de miliarde! Din păcate, asemenea scandal nu se va produce vreodată. Toți cei care, ca mine, îndrăznesc să ridice vocea pentru a denunța practicile „mafiei" vaccinaliste, nu vor avea nici un ecou pe lângă autoritățile medicale și politice care cred cu tărie în eficacitatea și inofensivitatea vaccinărilor atât de lăudate de fabricanții de vaccinuri. Oricum, întreaga lume se confruntă cu această credință, fie că ea este sau nu acceptată.. Cât despre ceea se numește marele public, dezinformat, manipulat, ignorant in materie medicala, legat de principiul vaccinului miracol ce ține de memoria ancestrală, el va continua să se vaccinurize și va transmite descendenților gene alterate, care vor face din ei niște tarați și niște infirmi. | 
| 

| |||
| 
 | |||
| 

Sa inteleg ca acest argument iti ofera competente medicale? Eu as zice ca dimpotriva..e mai bine sa nu ajunga acolo ceea ce se si incearca prin vaccinare. Dar daca preferi sa stai cu el prin spitale..alegerea iti apartine. Citat: 
 Daca cititi statisticile, sunt sute de copii care mor in fiecare zi de boala asta "usoara". Citat: 
 Citat: 
 Si ce daca, nu-i treaba mea, eu m-am descurcat. Last edited by AlinB; 24.06.2012 at 23:52:03. | 
| 

| |||
| 
 | |||
| Citat: 
 | 
| 

| ||||
| 
 | ||||
| Citat: 
 Eu am fost vaccinata impotriva rujeolei acum 20 de ani, vaccin care oferea o protectie de vreo 10-15 ani, deci am iesit din aria de acoperire.Iar acum, insarcinata fiind stau si tremur cand aud un alt nou caz de rujeola la gradi gandindu-ma ca daca ai mei aduc virusul acasa si fac si eu acum rujeola, stiind ce complicatii poate sa provoace fatului . Or din cate am inteles de la medic, odata facuta boala iti cam ofera imunitate pe viata. Ca sa nu mai zic de frumoasele povesti spuse de medicul de familie cu pacientii care au facut rujeola la 25-30 de ani si complicatiile aparute, comparativ cu copiii mici care au facut aceeasi boala. Mai mult , povestea medicul ca diferenta intre copiii vaccinati si cei nevaccinati este ca la cei din urma apare si eruptia in cazul rujeolei, iar la ceilalt doar semnele caracteristice bolii:rinoree, febra, tusea seaca care deranjeaza foarte tare(asta observase la cazurile care le avea sub supraveghere in acel moment.) Ca sa nu zic ca m-am pricopsit cu toate, afara de eruptie, simptome care au dus la complicatii ale sarcinii, fiind chiar pe punctul de a pierde sarcina. Si ca raspuns la intrebarea unei cititoare, eu chiar m-am bucurat cand copiii mei au facut varicela. I-am ingrijit la domiciliu asa cum trebuie si ...am scapat de una.(colega mea de servici facuse varicela la 34 de ani.Era disperata,statea numai in pat, nu putea nici sa manance si sa inghita nimic, o dureau toti muschii, era plina de bube, care ii provocau mancarime, avea o stare de rau general, facea febra mare 39-40- si cu totii cam stim ce inseamna atsea ptr un adult) Pe celelalte le asteptam si nadajduim in mila lui Dumnezeu sa le trecem cu bine. Cu tratamentul potrivit, cu regimul potrivit, cu ingrjirea potrivita... Apropo de rotavirus...toti trei copii au facut boala. Doar ca la prima fetita era foarte accentuata...vomita de 7-8ori pe noapte. Am dat fuga la spital, m-au internat cateva zile, ii dadeau sa bea ceai, apa si.... metacolpramid. Iar energica mea plangea toata ziua ca statea inchisa intr-un salon. La urmatorii nu am mai facut la fel. Cand vomitau prima data, deja ii treceam pe regim: supa de morcovi, mucilagiu de orez, ceai de menta, biscuiti uscati.Ii tineam in casa . In o zi, doua ii puneam pe picioare. Iar pe masura ce cresteau tot mai rar faceau. Asadar, cu ajutorul lui Dumnezeu ne-am descurcat si fara vaccin, doar cu remedii de la natura. 
				__________________ Cred, Doamne, ajuta necredintei mele! Last edited by lore86; 25.06.2012 at 10:55:32. | 
|  | 
| 
 | 
|  Subiecte asemănătoare | ||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari | 
| Sfinți catolici ai secolului al XX-lea. | Mihnea Dragomir | Biserica Romano-Catolica | 6 | 15.12.2011 18:54:46 | 
| 666 confuzia secolului | andreicozia | Generalitati | 250 | 05.04.2011 00:51:50 | 
| Vaccinarea are efecte negative | Iustin32 | Generalitati | 113 | 23.01.2011 17:21:40 | 
| Pericolul nestiut al vaccinurilor | Iustin32 | Generalitati | 65 | 29.12.2009 23:23:12 | 
| problema medicala | mathly24 | Generalitati | 8 | 25.09.2007 18:33:38 | 
|  |