Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Dogmatica

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 24.06.2012, 16:57:00
ioanna's Avatar
ioanna ioanna is offline
Senior Member

Data înregistrării: 20.07.2011
Locație: Cluj-Napoca
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Adrianna Vezi mesajul
Prietena mea nu a afirmat ca darul vindecarii i-ar apartine ci ca un grup de oameni in care se afla si ea (cu acordul si binecuvantarea preotului) s-a rugat pentru acea persoana prin punerea mainilor si persoana s-a vindecat. Si prietena mea mi-a relatat ce a simtit ea personal in timpul rugaciunii, a simtit in mod clar ca era ca un instrument in mainile acelei forte care a vindecat bolnavul. Dupa spusele medicilor care au confirmat apoi vindecarea, acea vindecare este inexplicabila din punct de vedere medical.
Orice tratament medical trebuie dublat de autosugestie pozitiva, daca vrei sa aiba succes, caci trupul este un intreg fizic si spiritual, in el reflectandu-se chipul dumnezeirii, ca baza a armoniei si a sanatatii. Daca ei au reusit sa transmita acelei persoane incredere si speranta ca poate sa fie vindecata, atunci e bine, caci au facut-o sa se ridice din deznadejdea si resemnarea care a cuprins-o si care ii blocase tratamentul. Deschizandu-se actiunii duhului dumnezeiesc, refacandu-si legatura spirituala cu divinitatea, s-a vindecat si fizic, efectul tratamentului administrat resimtindu-se.
Reply With Quote

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Cea mai mare dovada, ce o putem da despre credinta noastra Ekaterina Despre Biserica Ortodoxa in general 16 03.08.2012 15:38:50
Despre viata...intrebare tigerAvalo9 Generalitati 18 04.07.2011 12:05:05
Parintele Iustin - Despre Romania, romani si credinta Rodica50 Intrebari utilizatori 0 12.12.2010 19:12:40
intrebari despre credinta biserica cult scristim Despre Biserica Ortodoxa in general 1 07.02.2007 06:26:57