![]() |
![]() |
|
|
|
|
|
|
|||
|
|||
|
dacă te rogi pt cineva în suferință, prin glăsuirea anumitor rugăciuni/acatiste...însă în timpul rugăciunii aflându-te pe alte talazuri...! ți-ai pierdut timpul în zadar...!!!
@Bogman Margareta dacă ați avea credință, dvs pers ați putea-o ajuta pe fiica dvs...!!! |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Daca nu poti ajuta, macar incearca sa taci. |
|
|
|||
|
|||
|
Va doresc ,d-le senior membru MYSELF00 sa va dea dv-stra D-zeu atita credinta cita am eu ,si sa va inschinati si sa postiti atita cit am facut-o eu in cei 33 de ani decind sa nascut Rebecca ,atunci cind o sa aveti probleme reale si grele cum am eu si familia mea ,si o sa va ajute D=zeu pe dv-stra mai mult decit pe noi ,.......dureroasa remarca ,d-le nu va doresc nimic rau in viata ,numai sanatate si bucurii ,si sa fiti la fel de bun crestin cum sunteti acum ,........D-zeu sa ma [ne] ierte daca am gresit,..careva dintre noi ,...Doamne ajuta
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
eu sunt doar un puști care tocmai l-a găsit(se pare) pe Iisus...!!! până acum cufundându-mă în neantul neștiinței...!!! Last edited by myself00; 20.07.2012 at 22:49:06. |
|
|
|||
|
|||
|
Mă înscriu eu pentru marți, 3 iulie.
|
|
|
|||
|
|||
|
Nu pot intelege ,anumite pers. de pe forum ,iertati-ma poate nu ar trebui sa dau nume ,dar cu putin timp in urma [2sapt]am primit un mesaj in particular de la un crestin care mi-a sugerat sa-i dau o adresa sau un cont in care sa-mi trimita niste bani,dar cu o singura conditie sa nu afle nimeni,...ca mai apoi sa ma puna la zid si sa=mi zica urmatoarele,.........;;.iertați-mă dacă v-am jignit cu ceva anume...!!!
actualmente n-am timp vă vb de anecdoticul fiicei dvs...!!;;nu pot.... si nu vreau sa accept aceasta jignire,.......pur si simplu nu stiu de ce se intimpla asa ceva cu un crestin adevarat ..Daca voi intelegeti ceva luminati-mi minte si mie ,Prima data vrea sa te ajute ,fara sa stie nimeni de pe site ,mai apoi ma jigneste public,....ce o fi in mintea acestui om....iertati-ma daca am jignit pe cineva ,sau am gresit cerindu-va parerea.So fi suparat ca nu am acceptat sa fiu ajutata in scret??????...........Doamne ajuta |
![]() |
|
Subiecte asemănătoare
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| Ce reprezinta pentru noi acest forum? | Annyta | Generalitati | 47 | 11.02.2014 11:40:53 |
| Pomelnic pentru cei adormiti de care am aflat pe acest forum...+ | LapetiteMoc | Slujba inmormantarii | 22 | 03.08.2011 03:41:54 |
| rugaminte pentru crestinii de pe acest forum | petrurar | Umanitare | 17 | 21.09.2007 10:13:17 |
|
|