Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Umanitare
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 24.06.2012, 21:42:29
myself00 myself00 is offline
Banned

Data înregistrării: 10.03.2012
Locație: Câmpulung muscel
Religia: Ortodox
Trimite un mesaj prin Yahoo pentru myself00
Implicit

dacă te rogi pt cineva în suferință, prin glăsuirea anumitor rugăciuni/acatiste...însă în timpul rugăciunii aflându-te pe alte talazuri...! ți-ai pierdut timpul în zadar...!!!

@Bogman Margareta dacă ați avea credință, dvs pers ați putea-o ajuta pe fiica dvs...!!!
Reply With Quote
Vechi 24.06.2012, 22:17:21
AlinB AlinB is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.01.2007
Implicit

Citat:
În prealabil postat de myself00 Vezi mesajul
@Bogman Margareta dacă ați avea credință, dvs pers ați putea-o ajuta pe fiica dvs...!!!
De unde stii tu daca are sau nu dumneaei credinta?
Daca nu poti ajuta, macar incearca sa taci.
Reply With Quote
Vechi 24.06.2012, 22:51:46
bogman margareta bogman margareta is offline
Member

Data înregistrării: 03.11.2011
Locație: BAIA MARE
Implicit nu-i nimic

Va doresc ,d-le senior membru MYSELF00 sa va dea dv-stra D-zeu atita credinta cita am eu ,si sa va inschinati si sa postiti atita cit am facut-o eu in cei 33 de ani decind sa nascut Rebecca ,atunci cind o sa aveti probleme reale si grele cum am eu si familia mea ,si o sa va ajute D=zeu pe dv-stra mai mult decit pe noi ,.......dureroasa remarca ,d-le nu va doresc nimic rau in viata ,numai sanatate si bucurii ,si sa fiti la fel de bun crestin cum sunteti acum ,........D-zeu sa ma [ne] ierte daca am gresit,..careva dintre noi ,...Doamne ajuta
Reply With Quote
Vechi 24.06.2012, 22:53:44
myself00 myself00 is offline
Banned

Data înregistrării: 10.03.2012
Locație: Câmpulung muscel
Trimite un mesaj prin Yahoo pentru myself00
Implicit

Citat:
În prealabil postat de AlinB Vezi mesajul
De unde stii tu daca are sau nu dumneaei credinta?
Daca nu poti ajuta, macar incearca sa taci.
așa este...!!! iertați-mă n-am avut intenția de a vexa pe cineva(oarecum)
eu sunt doar un puști care tocmai l-a găsit(se pare) pe Iisus...!!!
până acum cufundându-mă în neantul neștiinței...!!!

Last edited by myself00; 20.07.2012 at 22:49:06.
Reply With Quote
Vechi 24.06.2012, 23:34:06
Annyta
Guest

Implicit

Mă înscriu eu pentru marți, 3 iulie.
Reply With Quote
Vechi 25.06.2012, 12:26:48
bogman margareta bogman margareta is offline
Member

Data înregistrării: 03.11.2011
Locație: BAIA MARE
Implicit Nu inteleg

Nu pot intelege ,anumite pers. de pe forum ,iertati-ma poate nu ar trebui sa dau nume ,dar cu putin timp in urma [2sapt]am primit un mesaj in particular de la un crestin care mi-a sugerat sa-i dau o adresa sau un cont in care sa-mi trimita niste bani,dar cu o singura conditie sa nu afle nimeni,...ca mai apoi sa ma puna la zid si sa=mi zica urmatoarele,.........;;.iertați-mă dacă v-am jignit cu ceva anume...!!!
actualmente n-am timp vă vb de anecdoticul fiicei dvs...!!;;nu pot.... si nu vreau sa accept aceasta jignire,.......pur si simplu nu stiu de ce se intimpla asa ceva cu un crestin adevarat ..Daca voi intelegeti ceva luminati-mi minte si mie ,Prima data vrea sa te ajute ,fara sa stie nimeni de pe site ,mai apoi ma jigneste public,....ce o fi in mintea acestui om....iertati-ma daca am jignit pe cineva ,sau am gresit cerindu-va parerea.So fi suparat ca nu am acceptat sa fiu ajutata in scret??????...........Doamne ajuta
Reply With Quote
Răspunde

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Ce reprezinta pentru noi acest forum? Annyta Generalitati 47 11.02.2014 11:40:53
Pomelnic pentru cei adormiti de care am aflat pe acest forum...+ LapetiteMoc Slujba inmormantarii 22 03.08.2011 03:41:54
rugaminte pentru crestinii de pe acest forum petrurar Umanitare 17 21.09.2007 10:13:17