![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Dacă tu nu pricepi că era vorba de FNI, și că banca respectivă era în aceiași oală, asta nu înseamnă că eu mint! Ce Radu Vasile visezi? Dumneata nu priecepi că toate erau sub controlul și oamenii lor din '90 până azi?.. și că pe ceilalți i-a folosit de proști și de fraieri?.. lăsându-le impresia că au câștigat și ei când defapt i-a pus pe post de țintă vie? Dacă vi se spune adevărul voi susțineți că e propagandă Băsistă? Păi Băsescu e președintele ales de popor, deci e normal să-l respect, dar guvernul ilegitim e adus la putere de peștii proxeneți din parlament, deci e ilegitim căci schimbarea se poate face odată la 4 ani și nu prin lovitură de stat parlamentară și guvernamentală la indemnurile papagalului cârlan alpha. Deci înainte de a face pe alții mincinoși sau băsiști ca și cum ar fi ceva înjositor în a susține cineva președintele care are dreptate uită-te mai bine pe cine imiți cu calomniile astea ale tale... și cu campaniile astea antiprezidențiale sau la persoană... Pe cine urmezi și cu cine te asemeni? Cu Rodica Stănoiu sau Cu Felix și antenele pline de campanii murdare și diversioniste și manipulatoare... cu cine? Eu dacă aș fi Băsist ar fi o onoare, căci a avut mult mai puține greșeli față de binele și dreptatea pe care a adus-o. Dar ca să nu mai zici că-s Băsist uite, eu chiar vreau să-l suspende anul ăsta... pentru că ciclul electoral este de 4 ani și nu de 5, iar el are deja aproape 8 ani, așa că vreau să fie suspendat și nu mă duc la vot... asta ca să nu calce constituția și dreptatea așa ca Iliescu 3 mandate vinovate! Deci vezi dumneata ce fel de Băsist sunt eu și la ce țiu? Last edited by vsovivi; 25.06.2012 at 17:08:22. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Pacat ca nu te alegi si cu niste firfirei de pe urma sustinerilor, zau asa, ar putea sa mai dea si ei cate ceva... Si daca mai scapam si noi caii... nu te supara, acuma nu putem avea toti aceeasi parere (nici macar in privinta tramvaiului!!!! ![]() Tu da-i bataie si tine-ne la curent cu toate. Daca ar fi sa ma conformez trendului as incheia spunand: spor; dar eu sunt conservatoare si respect limba romana asa ca zic: spor la treaba! Apreciez ca militezi pentru ideile tale, chiar daca nu suntem de acord cu multe dintre ele. ![]() PS: Si mai decripteaza semnatura aia, mama ei de semnatura! Last edited by Adriana Cluj; 25.06.2012 at 17:50:26. |
|
|||
|
|||
![]()
Iată deci lovitura de stat anticonstituțională și antiprezidențială, și acum se vede clar cum antichristul instaurat de către broscoii din curtea constituțională condusă de PSD la vremea respectivă, atunci când au transformat voința poporului exprimată în referendum într-o părere, o consultare fără putere, atunci când a fost investit Băsescu cu participarea patriarhului în timp ce antichristul conducea ședința de investitură, se lăsa autoîntronat la șefia Senatului de către Curtea Constituțională susținând că referendumul este doar o părere fără valoare și fără păutere... iată deci că acum e clar și pe față, antichristul a furat suveranitatea și a trecut la restaurația roșie, la prigoană și teroare prin: uzurparea de către suicigașca USLașe a suveranității poporului și a constituției și a președintelui legitim ales de popor și a prerogativelor sale constituționale.
Practic am intrat în dictatura parlamentară pe față căci până acum era în ascuns, și asta e dictatura tuturor fărădelegilor, întrucât nu se respectă de către ei propria constituție impusă tocmai de către ei înșiși erijându-se astfel peștii proxeneți și pedofili în voinața poporului! Rușine! Jos nomenclatura roșie și bleumarin fără niciolege, jos dictatura proxeneților și pedofililor politici, afară curvele și impostorii și dictatorii! Români nu vă lăsați călcați în picioare de către marionetele impostoare: maimuțica utomobilista, papagalul cârlan și ispisicuța cea micuță a Motanului Felix! Astăzi nu mai este nimic de furat! Nu mai există rege suveran, nu mai există suveranitate populară, nu mai există constituție, nu mai există președinte! Mai este însă speranță: Cu noi este Dumnezeu! Last edited by vsovivi; 25.06.2012 at 17:54:07. |
|
|||
|
|||
![]()
Vezi ca motanul tocmai ce facu un gest onorabil!
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Așa pare de ochii fraierilor, când colo, el fiind primul mafiot și-a pregătit terenul pentru la toamnă!
Motanul e bătrân și pervers așa că nu onoarea șade în gestul său electoral ci calculul politic pentru păcălit fraierii care or să-l voteze iar ca proștii. Acum va fi nominal deci și-a calculat gesturile individual, defapt a trădat echipa proprie și personală! Mai jos de atât nu se poate, să-ți trădezi haita ca să ieși singur în toamnă! Vai nouă! |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Am vrut sa-ti fac cadou o poza cu nepotelul meu si catelusa (ea nu mai este din pacate..iar Mihai e mai inalt ca mine acum) dar e prea mare poza, nu merge... Incerc sa o postez la album foto si, daca reusesc, consider-o cadou. Am reusit, aia e cadou pentru tine. Last edited by Adriana Cluj; 25.06.2012 at 18:17:49. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Uite aici de ce și-a dat demisia 'stimabilul' motănel jigărit, asta în afară de minteresurile electorale și uninominale din toamnă. Deci de azi nu mai avem nimic: nici rege suveran, nici suveranitate populară exprimată prin referendum validat, nici constituție, nici președinte, acum tronează antichristul bunului pălac, sluga tuturor fărădelegilor... încă din '47. Restaurația roșie s-a făcut! |
|
|||
|
|||
![]()
Hai mai, ca era frumoasa!!!!
si foarte desteapta a fost... |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() Habar nu ai ce s-a intamplat in Romania. Habar nu ai ca Basescu sau Ponta sant una si aceeasi drama pentru tara asta. Doar ca unul reprezinta fostii securisti iar celalalt fostii membri de partid. Citeste cum si cand a intrat CEC-ul in combinatie cu FNI . Si citeste ce lege a dat Radu Vasile privind salariile compensatorii. Cum a conditionat acordarea lor de investirea banilor intr-un fond de investitii. http://www.cdep.ro/pls/legis/legis_p...text?idt=20102 Citeste art 34 si 35 din ordonanta si o sa vezi cum s-a furat la FNI.Opreste-te un moment din citirea si citarea oficiosului basist EVZ si gandeste inainte sa scrii ceva. |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
cine/ce sunt? | victortiti89 | Din Noul Testament | 1 | 29.05.2011 18:31:25 |
Cine are nevoie | laurschepsis | Umanitare | 2 | 24.02.2011 23:01:53 |
Cine stie? | Adriana Cluj | Generalitati | 2 | 26.08.2010 21:36:05 |
Cine stie? | KKokos | Generalitati | 2 | 02.12.2009 18:24:33 |
Eu cu cine votez? | ClaudiuT | Stiri, actualitati, anunturi | 81 | 02.08.2009 23:22:27 |
|