Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Umanitare

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 26.06.2012, 21:40:34
bogman margareta bogman margareta is offline
Member

Data înregistrării: 03.11.2011
Locație: BAIA MARE
Religia: Ortodox
Implicit raspund

Eu nu stiu cum sa trimit acele acte med. unde scrie recomandarea tratamentului ,ei dar am sa fac in asa fel sa vi-le trimit cit de repede e posibil ,Tratamentul ei in acest moment sunt mai multe niste siropuri care refac mucoasele stomacului si protectia lor ,Am primit si siropuri care intaresc imunitatea organizmului,aceste trebuiesc folosite 3 luni fara intrerupere ;IMUNOTROFINA,...COSTA 90 DE LEI O DOZA DE 200 ML,,,,CARE O FOLOSESC 2 ZILE CITE 10 ML PE ZI ESTE DOZA UNICA, deasemenea .tot 3 luni de zile trebuie sa-i dau FERUM HAUSSMAN,,7.5 ML PE ZI TOT SIROP COSTA O DOZA DE 150 ML 28 LEI aceasta doza ajunge 10 zile,,..TARDYFEROL,...32 LEI,30 ML COSTA 32 DE LEIsi trebuie administrat 30 de picaturi,care-mi ajunge cam o saptamina,...Nexium,40 ml administrat o lingurita pe stomacul gol ,costa 58 lei tratament pe 14 zile,....GAVISCON,...SIROP 200 ML DE 4 ORI PE ZI CITE 7,5 ML COSTA 58 DE LEI,...acest sirop il folosesc in 10 zile,.....acestea sunt medicamentele care le folosesc inafara de perfuzia care o hraneste ,...acestea nu stiu ce continut au ptr ca medicul le combina si le platesc odata pe saptamina cu onorariu pe car mi-o cere el ptr tratarea ei 200 de lei saptaminal,cam atit va pot informa ,....in acest moment,......peste 2 saptamini repetam ecografia la stomac ,si atunci o sa vad mai bine care este starea in care se curata ,stomacul de gheag,.....sper ca am reusit sa va informez ,situatia in care este Rebecca,.......Doamne ajuta
Reply With Quote

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Ce reprezinta pentru noi acest forum? Annyta Generalitati 47 11.02.2014 11:40:53
Pomelnic pentru cei adormiti de care am aflat pe acest forum...+ LapetiteMoc Slujba inmormantarii 22 03.08.2011 03:41:54
rugaminte pentru crestinii de pe acest forum petrurar Umanitare 17 21.09.2007 10:13:17