Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Tainele Ortodoxiei > Nunta
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 27.06.2012, 07:58:37
heaven's Avatar
heaven heaven is offline
Senior Member

Data înregistrării: 23.11.2008
Locație: Brasov
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Mihailc Vezi mesajul
Acuma e puțin ipocrită și acuzația de "atitudine cerebrală" în cazul bărbaților. Ce femeie s-ar îndrăgosti de o muiere în trup de bărbat? Iluzia preferată a femeilor nu are ca obiect tipul masculin puternic, viril, protector, întotdeauna stăpân pe situație?
Aici este de vina societatea care exact in acest mod educa barbatii: daca isi manifesta sentimentele,inseamna ca sunt slabi.
In realitate,tocmai capacitatea de a-ti manifesta si cunoaste trairile interioare da acea forta despre care se tot vorbeste si o personalitate complexa,matura.
Am observat in general ca,cu cat un tip incearca sa para mai Alpha,macho,cu atat frustrarile si nesigurata care stau in spatele acestei masti sunt mai mari.
Un om nu are cum sa fie stapan pe situatie si nu stapanit de situatie,daca nu este stapan in primul rand pe el.Nu are cum sa fie protector,atata vreme,cat in sinea lui, el insusi este un copil speriat care are nevoie de ajutor si siguranta,cand nu are curajul de a se arata lumii asa cum este el,pentru ca stima sa de sine depinde mult prea mult de opinia celor din jur,decat de increderea in el insusi.
Personal apreciez tipul de barbat care a reusit sa gaseasca acest echilibru intre latura sa masculina,care este minunata atunci cand este valorificata corespunzator,latura afectiva si acceptarea propriei persoane.Asta il face,in opinia mea om si mai ales matur...
Vechi 27.06.2012, 08:08:53
DragosP's Avatar
DragosP DragosP is offline
Senior Member

Data înregistrării: 23.03.2011
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de heaven Vezi mesajul
Am observat in general ca,cu cat un tip incearca sa para mai Alpha,macho,cu atat frustrarile si nesigurata care stau in spatele acestei masti sunt mai mari.
Corect. Și dimensiunea mașinii este invers proporțională cu .
Reply With Quote
Răspunde

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Suferinta costel Generalitati 36 19.09.2024 00:20:42
Suferinta Ovidiu_26 Generalitati 8 19.09.2024 00:05:39
Sindromul "baiatului rau" adimirea Generalitati 30 13.07.2012 10:50:16
Ajutor in suferinta Hionia Umanitare 6 13.06.2012 00:28:55
Mila si Suferinta florin.oltean75 Generalitati 0 04.04.2011 21:44:24