![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Deci, nu i-am judecat pe acei oameni. Poate ca sunt cei mai mari sfinti, dar daca la ei impartasania este doar un simbol si nu trupul si sangele Domnului, nu ma intereseaza. Ce sa fac cu un simbol? Totusi, cand np spun "simbol", nu inteleg intotdeauna ceea ce ortodocsii inteleg prin simbol, ci vor sa spuna ca nu au in fata carne si sange. Deci, ar fi mai corect spus: "un simbol fizic pentru o realitate spirituala". In ce priveste curatia, e ca la ortodocsi: nu trebuie sa iei impartasania daca ai pacate opritoare sau nemarturisite. Zi-i virtute daca vrei, dar incearca totusi sa si gandesti rezonabil. P.S. 1 Adica pot fi pedepsit daca iau impartasania in chip nevrednic. Ceea ce nu am spus e ca e important si cine o da, anume slujba si curatia lui, dar am preferat sa ma uit la mine si nu la altul. P.S. 2 Este vorba de trupul si sangele Domnului, dar nu de carne si sange, ci de un trup mistic.
"Iar mie, să nu-mi fie a mă lăuda, decât numai în crucea Domnului nostru Iisus Hristos, prin care lumea este răstignită pentru mine, și eu pentru lume!" Gal 6:14 Last edited by Doriana; 28.06.2012 at 12:01:16. |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Celor din alte secte si culte - De ce v-ati [re]botezat? | lareine | Secte si culte | 812 | 25.03.2014 17:26:18 |
Atitudinea fata de atei | anisoara | Generalitati | 7 | 07.11.2013 10:17:23 |
Atitudinea fata de homosexuali | coralina | Generalitati | 218 | 14.08.2011 21:05:09 |
Despre atitudinea oamenilor fata de crestinism | Mihai. | Generalitati | 15 | 09.03.2007 19:37:18 |
|