![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]()
@luzar: Nu intelegi nimic. Ești varză.
|
|||
|
|||
![]()
Ortodoxismul la origini a fost recunoscuta de vreo biserica autocefala ?
|
|
|||
|
|||
![]()
Credeam ca ai realizat ca pana acum te-am ignorat. Si asta pentru ca esti sub nivelul unei discutii decente. Asadar te rog nu mai polua discutia cu adresari directe catre mine pentru ca de acum am sa te ignor total.
|
|
||||
|
||||
![]()
Clar. Ești varză cu coada sus.
Da sau nu: biserica din Ucraina e în comuniune cu cineva?
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
||||
|
||||
![]() Citat:
ce zici de asta: canonul 12 apostolic: „Dacă vreun cleric sau laic afurisit, sau încă neprimit în comuniune, mergând în altă cetate ar fi primit fără scrisori de recomandare (încredințare) să se afurisească și cel care l-a primit, și cel primit”. aici nu vorbim de o prostituata care schimba bordelul. ci de un iconom al tainelor lui Dumnezeu. sa nu uitam ca preotul este dator cu ascultarea pe viata fata de episcopul ce l-a hirotonit. si dependent de el. sa nu uitam ca doar episcopul are plinatatea harului. preotul sau diaconul nu poate administra decat numai acea putere harica ce i-a fost incredintata odata cu sfintirea sa in treapta respectiva. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
BO este de fapt Biserica lui Hristos. Biserica autocefala inseamna de fapt o Biserica care poate lua decizii canonice si administrative. BOR a devenit autocefala fata de Patriarhia Ecumenica doar cu binecuvantarea ei. Au existat intr-adevat si anumite sicane si neintelegeri, dar nu din punct de vedere dogmatic sau canonic.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Si daca atunci nu i-a binecuvantat nimeni de ce trebuie astazi ? In al doilea rand spui ca BO este biserica lui Hristos. De ce nu s-a numit ca atare si se numeste Ortodoxa? Adica dreapta-slavire ? Aici e o contradictie, zic eu. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
carei religii ii apartii? si 2: inainte sa te lansezi in polemici, studiaza putin. google te poate ajuta. |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Sfintii Parinti - Sfantul Ioan Casian (Cele opt ganduri ale rautatii) | cristiboss56 | Pocainta | 13 | 24.07.2013 22:13:37 |
Manastire in ialomita. am nevoie de ajutor | FlorinRV | Pelerinaje la locuri Sfinte | 0 | 06.09.2012 12:05:42 |
A fost cineva la parintele de la Reviga? | JustNicol | Generalitati | 2 | 19.04.2012 21:50:02 |
Minunea din satul Elet din RUSIA -VIDEO | Laurentiu | Generalitati | 8 | 17.06.2008 00:04:50 |
PS Casian prezent la resfintirea bis armenesti | partenie | Stiri, actualitati, anunturi | 2 | 03.05.2008 16:17:48 |
|