![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]()
Da????? Si daca legislatia europeana va spune ca, pentru a nu discrimina, orice religie este obligata sa savarseasca Taina Cununiei inclusiv homosexualilor? Cum ar trebui sa procedeze BOR?
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
De ce spui asta ?
|
|
|||
|
|||
![]()
Legislatia europeana nu va obliga nici o biserica SA FACA ci SA NU FACA. Normele de drept au intaietate fata de alte reguli.
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
PS: Biserica se datoreaza jertfei Mantuitorului pe Cruce.
|
||||
|
||||
![]()
Ok, o asezem invers. Legislatia europeana va spune ca Bisericile nu au voie sa discrimineze minoritarea homosexuala prin refuzul de a oficia casatorii intre persoanele de acelasi sex. Mie nu mi se pare o presupunere atat de fantezista. Atunci ce se va intampla?
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Corect. Cand mi-am expus parerea am facut-o in sensul perenitatii. |
|
||||
|
||||
![]()
din moment ce anulezi toate canoanele ortodoxe, ce poti sa fii?
|
|
||||
|
||||
![]()
Perioada inchizitiei si regulile arhaice nu sunt proprii ortodoxiei. De fapt indepartarea membrilor Bisericii de adevarata invatatura si de comportamentul care ar trebui sa ii caracterizeze se datoreaza tocmai nerespectarii regulilor respective. Te catre toti.
|
||||
|
||||
![]()
vezi decizia tribunalului german in ce priveste mutilarea copiilor (de exemplu taieirea imprejur).
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Sfintii Parinti - Sfantul Ioan Casian (Cele opt ganduri ale rautatii) | cristiboss56 | Pocainta | 13 | 24.07.2013 22:13:37 |
Manastire in ialomita. am nevoie de ajutor | FlorinRV | Pelerinaje la locuri Sfinte | 0 | 06.09.2012 12:05:42 |
A fost cineva la parintele de la Reviga? | JustNicol | Generalitati | 2 | 19.04.2012 21:50:02 |
Minunea din satul Elet din RUSIA -VIDEO | Laurentiu | Generalitati | 8 | 17.06.2008 00:04:50 |
PS Casian prezent la resfintirea bis armenesti | partenie | Stiri, actualitati, anunturi | 2 | 03.05.2008 16:17:48 |
|