![]() |
![]() |
|
|
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Nominal si sub semnatura? Sau in plic inchis si in cosulet? Cosuletul unde ajunge? Apropo, pastorii sunt agajati fulltime? Care e salariul unui pastor? |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Da, pastorii sunt angajați full time cu contract de muncă ca în orice instituție (Conferința fiind angajatorul). |
|
|
||||
|
||||
|
...dar nu primesc...
Întrebare: cum verificați dacă cineva vrea să vă tragă-n piept și beneficiază de serviciul divin (moamăă ce pompos sună!) moacă?
|
|||
|
|||
|
La solicitarea oricărui plătitor de zecime, casierul comunității are obligația să-i elibereze chitanță.
Citat:
P.S. Serviciu divin este termenul folosit în toate bisericile protestante și neoprotestante. Noi nu avem liturghii. |
|
|
||||
|
||||
|
Nimeni nu-i perfect, cu atât mai puțin voi.
În rest, mulțumesc pentru lămuriri. Interesante rătăciri.
|
|||
|
|||
|
Cu plăcere. Totuși nu înțeleg ce ar fi "rătăcire"? Faptul că există o evidență strictă a banilor dați Bisericii, ori faptul că slujba religioasă e predicată și nu lălăită.
|
|
|
||||
|
||||
|
Pace ție! Răspunsul e "da".
|
|||
|
|||
|
Faptul ca nicaieri in Sfinta Scriptura nu scrie nici despre evidenta banilor, nici despre cine angajeaza pe cine, nici despre chitante sau cine numara si cum foloseste banii, nici despre faptul ca "slujba religioasa" (sau sezatoarea literar-artistica pe care o denumiti sluba) trebuie predicata si nu lalaita. Toate astea sint rataciri de la "sola Scriptura".
|
|
|
||||
|
||||
|
asta imi spune mie ca Biserica Adventista nu poate fi biserica crestina! contract de munca pentru unsii Domnului ! ca in orice institutie (laica) !
|
|
|
|||
|
|||
|
În aceeași măsură, Biserica Ortodoxă Română -cu 16.000 de preoți si 20.000 de oameni fără rang bisericesc angajați- nu este o biserică creștină. Deci veți fi de acord cu mine că trebuie să părăsim acest argument stupid.
|
![]() |
|
Subiecte asemănătoare
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| Hristos S-a nascut pentru toti oamenii! | laurastifter | Alte Religii | 24 | 05.04.2013 15:10:48 |
| De ce romanii nu mai fac filme istorice. | Theodor_de_Mopsuestia | Generalitati | 22 | 27.03.2012 18:53:00 |
| Bisericile din Apocalipsa | joseph_ben_iacob | Secte si culte | 36 | 01.01.2011 15:38:29 |
| Ingerul pazitor,pentru toti oamenii sau numai pentru crestini? | mihailt | Generalitati | 45 | 12.11.2010 19:46:27 |
| Cine cunoaste adaposturi pentru oamenii fara casa ? | irina1f | Umanitare | 3 | 24.12.2008 09:47:09 |
|
|