![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
As dori sa stiu cum ati reactiona daca dupa 8 ani de casnicie va treziti ca sotia dvs draga va lasa cu 2 copii mici, desi ati muncit ca boul ca sa intretineti o familie, dar nu ati putut sa ii oferiti ce ii ofera un "altul" oricat v-ati fi straduit. Un altul care se perinda de mult sub ochii tai. Nesimtirea merge mana in mana cu desfraul! Asta e o constatare practica domnule draga. In alta ordine de idei, poate am exagerat putin cand am scris mesajul pentru ca eram sub impulsul nervilor de moment si al socului trait. Nu as putea ucide pe nimeni. Dar cred ca oamenii (practic domnule, priviti realitatea din jur) inteleg mai bine de Teroare decat cu binisorul. Acum na....fiecare cu parerea lui in functie de experientele de viata traite si de personalitatea fiecaruia. Mi-ar fi placut sa traiesc intr-o lume morala in care sa poti avea incredere in celalalt si cred in continuare ca asta se poate realiza doar daca oamenii stiu de Frica. Daca omul stie ca va fi iertat, va gresi in continuare. Daca ii tremura picioarele de spaima ma indoiesc. Nu cred ca omenirea s-a ridicat la inaltimea mesajului lui Iisus.Cu parere de rau, dar asa vad realitatea.Sunt si eu om cu pacatele mele si sunt constient de asta. Totusi, cand oamenii nu mai stiu de frica se duce de rapa toata lumea asta. |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
De ce a vrut Domnul sa-l omoare pe Moise? | lorena29 | Generalitati | 3 | 23.05.2012 14:43:09 |
2012 - Si daca totusi... | OmuBun | Teologie si Stiinta | 75 | 09.08.2010 16:29:15 |
Miracolul lui Moise se intampla an de an (?) | carmina | Generalitati | 8 | 19.07.2010 11:25:16 |
Codul lui Moise... | silverstar | Generalitati | 8 | 30.01.2009 22:25:04 |
Cu cine a vorbit Moise pe munte??????? | ARHANGHELUL | Din Vechiul Testament | 7 | 14.02.2007 04:31:06 |
|