Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Subiect închis

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 05.07.2012, 01:03:29
Adriana Cluj
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de Doriana Vezi mesajul
Romanii din strainatate au copii si parinti in Romania, de care le pasa. Au proprietati si trimit bani in tara, unii investesc acolo si vor sa se intoarca. Ii intereseaza ce e cu tara.
Ma rog, nu am pretentia ca pot schimba Romania, nici macar nu votez aici, dar e putin ciudat sa crezi ca ai dreptul la hotarari doar pentru ca respiri aer romanesc. Exista fel de fel de interactionari cu tara; in primul tand cetatenia romana, care da dreptul la implicare.
Bine-ar fi sa fie asa, din pacate noi simtim pe propria piele ceea ce ne-au votat atat de generos cu cativa ani in urma romanii care traiesc inafara....
Vechi 05.07.2012, 01:33:36
Demetrius Demetrius is offline
Senior Member

Data înregistrării: 02.04.2012
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Adriana Cluj Vezi mesajul
Bine-ar fi sa fie asa, din pacate noi simtim pe propria piele ceea ce ne-au votat atat de generos cu cativa ani in urma romanii care traiesc inafara....
Nici vorbă! Ei au votat la fel ca cei din țară, dar fiind singura posibilitate de a întoarce situația după deschiderea șampaniei de către Geoană, dar înainte de închiderea votării pe considerent de fus orar diferit al diasporei, rezultatul a putut fi ”răsturnat” prin STS(Serviciul de Transmisiuni Speciale), al cărui șef a fost ulterior ”medaliat” de Băsescu. Prin înțelegei oculte(care au o marjă de câteva procente) Băsescu a fost ”programat” să iasă.

Am confirmarea unui clarvăzător că M. Geoană a câștigat atunci alegerile.
Vechi 05.07.2012, 01:48:42
maria32's Avatar
maria32 maria32 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 04.08.2009
Locație: Bucuresti
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Demetrius Vezi mesajul
Nici vorbă! Ei au votat la fel ca cei din țară, dar fiind singura posibilitate de a întoarce situația după deschiderea șampaniei de către Geoană, dar înainte de închiderea votării pe considerent de fus orar diferit al diasporei, rezultatul a putut fi ”răsturnat” prin STS(Serviciul de Transmisiuni Speciale), al cărui șef a fost ulterior ”medaliat” de Băsescu. Prin înțelegei oculte(care au o marjă de câteva procente) Băsescu a fost ”programat” să iasă.

asa va place voua sa credeti. realitatea mea de roman care traiesc aici si nu in alta tara este alta. eu stiu ce am votat si nu consider ca s-a falsificat nimic. daca ajungem sa credem in clarvazatori vai de mama noastra

http://mamiprovocarea.wordpress.com
Vechi 05.07.2012, 02:17:36
Demetrius Demetrius is offline
Senior Member

Data înregistrării: 02.04.2012
Implicit

Citat:
În prealabil postat de maria32 Vezi mesajul
asa va place voua sa credeti. realitatea mea de roman care traiesc aici si nu in alta tara este alta. eu stiu ce am votat si nu consider ca s-a falsificat nimic. daca ajungem sa credem in clarvazatori vai de mama noastra
Tocmai te-ai dat de gol că l-ai votat pe Băsescu, dar nu puteai să-ți explici cum de conducea Geoană; vai de mama noastră!
Vechi 05.07.2012, 11:03:00
Adriana Cluj
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de Demetrius Vezi mesajul

Problema este ca acolo se poate face asa ceva. Aici e mai greu, in tara. Aici vede toata lumea. Acolo e incontrolabil.
Si daca lumea se duce la vot in numar foarte mare, atunci nu mai pot face nimic, nu mai conteaza manarelile.

Fiecare pasare pe limba ei piere, va amintiti? "Nu pot ei fura cat putem noi vota!"
Vechi 05.07.2012, 11:07:06
iuliu46 iuliu46 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 24.12.2011
Implicit

O veni si Aliodor Manolea in parlament ?
Vechi 05.07.2012, 14:46:14
ioanna's Avatar
ioanna ioanna is offline
Senior Member

Data înregistrării: 20.07.2011
Locație: Cluj-Napoca
Implicit

N-are rost sa va agitati inutil, s-a inlocuit o dictatura cu alta. Am o retinere fata de suspendarea lui Vasile Blaga, nu vad niciun motiv, nu era cazul sa-l suspende, mi se pare un abuz. In schimb, aplaud suspendarea Robertei Anastase, care ar fi trebuit destituita de propriul partid de mult timp pentru incalcari flagrante ale legii. Imi doresc deasemenea sa-l vad demis pe presedintele Traian Basescu in urma unui referendum, nu-l mai doresc inca doi ani, insa cererea pentru suspendarea lui nu o consider bine justificata, dupa mine cu asemenea motivare nu poti declansa procedura de suspendare. Referendumul va fi legal, oamenii isi vor exprima vointa iar Basescu cu siguranta va fi demis, insa invocarea lui (motivatia) o consider fara greutate.
Vechi 05.07.2012, 14:50:22
vsovivi vsovivi is offline
Banned

Data înregistrării: 09.10.2008
Locație: Insectharul ortodox, în nepocăibilul pocăibil și pocăindu-se tainic.
Implicit

Citat:
În prealabil postat de ioanna Vezi mesajul
N-are rost sa va agitati inutil, s-a inlocuit o dictatura cu alta. Am o retinere fata de suspendarea lui Vasile Blaga, nu vad niciun motiv, nu era cazul sa-l suspende, mi se pare un abuz. In schimb, aplaud suspendarea Robertei Anastase, care ar fi trebuit destituita de propriul partid de mult timp pentru incalcari flagrante ale legii. Imi doresc deasemenea sa-l vad demis pe presedintele Traian Basescu in urma unui referendum, nu-l mai doresc inca doi ani, insa cererea pentru suspendarea lui nu o consider bine justificata, dupa mine cu asemenea motivare nu poti declansa procedura de suspendare. Referendumul va fi legal, oamenii isi vor exprima vointa iar Basescu cu siguranta va fi demis, insa invocarea lui (motivatia) o consider fara greutate.
Flagrante rău, adică nu a numărat corect căci nu ea numără ci secretarii, ea doar anunță în plen...

Dar oricum e o urâtă, o vacă, nu vedeți cum s-a îngrășat? Păi se vede că i-a priit funcția... era frumoasă și miss, acum e cât o vacă... iat dacă ne gândim cât câștiga taică-so... îl plăteau băieții deștepți ca s-o oblige să tacă.

Vai cât mă bucur și eu că nu mai e șefă!
Subiect închis

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
concurs national CMS 2012 scoala_brancoveneasca Sectiune dedicata profesorilor de religie 2 02.03.2012 14:54:31
Presedintele parlamentului din Republica Moldova:"Niciodată nu ne vom uni cu România" mihailt Generalitati 1 18.02.2010 20:45:03
Apel national C.tin Stiri, actualitati, anunturi 11 25.06.2009 08:46:15
REFERENDUM sa cerem! C.tin Stiri, actualitati, anunturi 48 07.04.2009 09:26:00
pt national vs. Saurian Generalitati 0 22.11.2007 13:31:18