![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Si sa imi fie iertat dar mi se pare ca bati grav campii cand spui ca un "baiat rau" are "o religie a respectului", suna penibil. In primul rand, vorbim in 99% din cazuri despre "rau", adica despre unul care se preface dur, dar de fapt, nu poti pune niciodata baza pe el, e fricos, las, si ajunge sa loveasca o femeie, ceea ce repet, plaseaza un om chiar sub limita inferioara a multor animale. Majoritatea asa zisilor "baieti rai" care prostesc femei cu inteligenta unei gaste, daca ar fi un razboi sau un conflict serios, ar fi primii care ar trada, primii care ar fugi, primii care s-ar panica, etc. Am mai spus-o aici si o mai spun: Barbatia NU are nimic, dar nimic, absolut nimic de-a face cu rautatea. NIMIC. Nu e nimic romantic, frumos, de apreciat, de idealizat in a fi pacatos, betiv, curvar, etc. Si urasc cu patima si voi ura cat voi trai curvia, porcii, curvele, pacatul, necinstea, si asa mai departe. Si in fond ce ne tot "prostim" aici cu polemicile? Hristos este baiat rau sau nu? Ia zi. Modelul vietii unui crestin, Dumnezeu-Omul, are ceva de-a face cu atitudinea de "bad boy"? Abia acum cred ca am pus punctul pe i, si nu mai ai cum sa ma contrazici simultan cu a te numi crestin, oricine ai fi, care citesti randurile astea. Intelegi oare ca "baiatul rau" ar spune despre Hristos ca a fost un "fraier" care a murit ca prostul pe cruce? Numai asta ar trebui sa-ti dea de gandit. Dumnezeu-fraier, badjocorit de baieti rai. Last edited by adimirea; 06.07.2012 at 01:07:41. |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
"Fiul Omului" - "Cel Vechi de zile" Daniel 7,13 | georgeval | Din Vechiul Testament | 25 | 25.10.2016 06:31:20 |
Ce considerati despre "Misquoting Jesus"/"Forged" de Bart Ehrman | Ciprian Mustiata | Teologie si Stiinta | 8 | 19.12.2012 16:12:08 |
Am nevoie de "putin" ajutor ! - Va rog nu treceti "peste" - Nu am liniste de o luna! | valentinalogo | Preotul | 28 | 06.06.2010 07:26:42 |
|