![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
"Parlamentul este organul reprezentativ suprem al poporului roman." Stiu ca acum va place de Basescu si de asta alegeti sa urati parlamentul. Dar va astept sa dam impreuna cu pietre in urmatorul presedinte daca acesta se va confrunta vreodata cu "organul reprezentativ suprem al poporului roman". |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Condiția necesară suspendării președintelui este încălcarea (excludem gravă sau ne-gravă) a Constituției. Asupra respectării acesteia veghează CCR, deci numai CCR are competența de-a se pronunța cu privire la nerespectarea ei, nu Parlamentul. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Bafta la referendum. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Președintele are dreptul să aleagă pe oricine dorește ca premier, cel din urmă primind votul de încredere al Parlamentului. Dacă propunerile sale sunt întoarse de două ori, Președintele e cel care poate dizolva Parlamentul. Parlamentul nu are dreptul să-l suspende pe Președinte pentru că nu a făcut o propunere care să-l mulțumească, în lipsa unei majorități, întrucât el nu are de unde ști pe cine vrea fiecare. Ar fi culmea. Last edited by Kronos; 07.07.2012 at 21:22:13. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Eu recunosc ca sant subiectiv. Dar macar eu inteleg cum functioneaza democratia. Dumneata crezi ca democratia inseamna vointa unui singur om. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() Ai spus ca mai toate partidele sant neocomuniste dar cel mai neocomunist e PSD-ul. E mai neocomunist ca Basescu ? |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Eu știu că nu există obiectivitate absolută, dar există relativă și prin raportarea la sistemul de referință ales, ea poate fi considerată absolută în sistemul de referință respectiv. Deci când vine vorba despre respectarea sau nerespectarea legii obiectivitate înseamnă să contați că legea a fost încălcată de către un om la care ții sau că un om pe care-l detești a respectat legea, deci nu merită să fie acuzat (chiar dacă tu ți-ai dori). Repet: Pentru suspendarea președintelui e necesară încălcarea Constituției. Asupra încălcării Constituției se poate pronunța doar CCR (putere judecătorească, nu legislativă cum m-am grăbit într-o postare), nu Parlamentul. Avizul CCR trebuie să cuprindă această concluzie. Parlamentul poate să țină sau să nu țină cont de el. Dar dacă nu ține cont de el, cu toate că Curtea a decis că nu e vorba de încălcarea Constituției, Parlamentul încalcă el însuși Constituția. Asta s-a întâmplat în ultimele zile. Discută pe această problemă cu argumente (din lege, nu din gura lui Gâdea sau Badea) și potolește-te cu emisul părerilor despre mine că oricum nu le dau curs pentru că ne îndepărtăm de la subiect. Dacă nu ai argumente obiective, nu văd de ce am continua. Una zic, te faci că nu citești. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Basescu e format din acelasi aluat cu Iliescu. Intelegi ce vreau sa spun! PS: eu chiar il vreau suspendat pe Base. Vreau sa vina la Cotroceni geniul romanesc Crin Antonescu. Vreau sa vad cu el impreuna cu Victor Xerox duc Romania pe cele mai inalte culmi ale dezvoltarii (economice+morale) asa cum se lauda, neputand sa faca asta pana acum din cauza lui Basescu |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Exceptional -Exemplu de demnitate nationala,Biserica Ortodoxa Greaca alaturi de popor | tot-Laurentiu | Stiri, actualitati, anunturi | 4 | 19.11.2011 02:18:41 |
Multumesc din suflet celor care imi sunt alaturi! | andrutza151 | Umanitare | 2 | 03.02.2011 21:53:17 |
casnicia alaturi de un necredincios | Aspasia | Nunta | 38 | 12.12.2010 22:15:41 |
Sa fim alaturi de Matei Vasile! | sfantul_calinic | Umanitare | 0 | 17.10.2008 03:29:59 |
|