![]() |
![]() |
|
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Asta e adevarul. Parlamentul decide "faptele grave " in cazul suspendarii.Daca nici cand citesti cu ochii tai decizia CCR nu intelegi ca suspendarea este dreptul discretionar al parlamentului iar demiterea sau mentinerea in functie este dreptul discretionar al poporului eu nu am ce sa-ti fac. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Ce fapte grave a săvârșit Traian Băsescu de data asta? Pentru că dacă nu a săvârșit niciuna e clar că Parlamentul a dat doar un vot politic, nu unul just. Și oricum, susțin în continuare că nu e rolul Parlamentului să judece constituționalitatea faptelor. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
De asta se numeste SUSPENDARE. E dreptul poporului sa te repuna in functie, sau sa te "condamne " nici macar acolo nu trebuie un judecator. Parlamentul a facut si Constitutia Romaniei chiar daca nu-s toti juristi. Iar dumneata ti-ai dat acordul pe textul Constitutiei chiar daca nu ai cunostiinte juridice. Este aceeasi procedura, asa se intampla in fiecare tara. Ba mai mult, in vechea constitutie Parlamentul putea respinge orice decizie (nu aviz ) a CCR cu votul a 2/3. Si era mai bine asa. Last edited by iuliu46; 07.07.2012 at 23:09:03. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Normal ar fi ca parlamentul sa fie dizolvat in cazul in care presedintele este reconfirmat de catre popor,pentru ca este un vot de blam la adresa parlamentului aceasta este parerea mea. |
|
||||
|
||||
![]()
Nu voi mai continua discuția. Dreptul la opinie e un drept garantat de Constituție. Nu poți să-i impuți unui om că a încălcat grav Constituția pentru că s-a bucurat de drepturile garantate de Constituție. Observi paradoxul? E doar o șarada ieftină prin care vor să-l înlăture pentru că nu mai are majoritate și e ocazia perfectă, nu pentru că ar fi săvârșit vreo faptă gravă. Nici tu nu ești în stare să-i găsești vreuna și nici nu am pretenția din moment ce nici cei mai aprigi dușmani ai săi din Parlament nu i-au găsit și i-au întocmit un document mai mult pentru urechile electoratului (cu vorbele acelea discriminatorii și cu legea pensiilor). Dar tu preferi să te faci mut și orb doar pentru că-ți e antipatic și să spui că dacă Parlamentul a găsit, atunci așa e. Cine ești tu să contrazici Parlamentul? Dar ce a găsit? Vorbe?
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Exceptional -Exemplu de demnitate nationala,Biserica Ortodoxa Greaca alaturi de popor | tot-Laurentiu | Stiri, actualitati, anunturi | 4 | 19.11.2011 02:18:41 |
Multumesc din suflet celor care imi sunt alaturi! | andrutza151 | Umanitare | 2 | 03.02.2011 21:53:17 |
casnicia alaturi de un necredincios | Aspasia | Nunta | 38 | 12.12.2010 22:15:41 |
Sa fim alaturi de Matei Vasile! | sfantul_calinic | Umanitare | 0 | 17.10.2008 03:29:59 |
|