![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]()
Când, cu un timp în urmă, sora nutucutu mi-a spus că tot ceea ce a auzit de la adventiști este: ziua Domnului e sâmbăta, sufletele sunt muritoare și nu trebuie să mâncăm porc, am zis că exagerează. Dar viața bate filmul, și iată că a avut dreptate. Ăsta e creștinismul lor. Pe alte forumuri, precum cel catolic, care fusese invadat în mod coordonat de adventiști în urmă cu vreo doi ani, mai aveau o marotă: ceva cu făgăduințele Mântuitorului. Mă mir că aici nu au băgat-o și pe aia.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]()
Mai sunt: rapirea (din Serai), imparatia de 1000 de ani.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Fara nadejdea in fagadaduintele Mantuitorului (ca se va intoarce, va invia pe cei morti in credinta si ii va lua cu EL pe ai Sai), toate celelalte sunt doar povesti. |
|
|||
|
|||
![]()
Ce comic sunteți!
![]() -Cu privire la carpeta ceea orientală, aflați că adventiștii nu au icoane pe pereți. - Cu privire la "răpire" aflați că adventiștii sunt singurii neoprotestanți care nu au această marotă Dar probabil lucrurile acestea le știați deja, doar dumneavoastră le știți pe toate... |
|
||||
|
||||
![]()
Va rog eu frumos nu le mai raspundeti. Exact asta era demersul. Dar de ce sa le dam satisfactie? Pot sa zica ce vor ei.
|
|||
|
|||
![]()
Eh, ce să vă fac dacă v-a mâncat sub limbă? Dumneavoastră ați propus, dumneavoastră ați încălcat consemnul...
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
nu stiu daca e frumos sa spunem ca adventistii "invadeaza"...discuta si ei, e dreptul lor. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Daca nu sintem ecumenisti ce rost are sa discutam cu sectantii? | bmd | Secte si culte | 177 | 08.11.2010 20:20:53 |
Ignorati | Sf.Asteapta | Generalitati | 5 | 03.05.2010 07:01:32 |
|