Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Biserica Ortodoxa si alte religii > Biserici Protestante

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 09.07.2012, 19:21:24
osutafaraunu osutafaraunu is offline
Banned

Data înregistrării: 13.07.2011
Religia: Alta confesiune
Implicit

Citat:
În prealabil postat de bluester Vezi mesajul
Eu nu am murit din cauza Botezului ; nici fratele , nici mama,tata,bunicii,unchii , rudele.
Înseamnă că sunteți un caz fericit, vă încadrați în cei 4% despre care vorbea un distins ortodox.

Citat:
În prealabil postat de bluester Vezi mesajul
Apropo, voi de ce REPETATI botezul ? Cand doar stiti ca oamenii (care devin adventisti) au fost deja botezati ? (mie asta mi se pare o batjocura , si nicidecum botezul copiilor).
Botezul este o mărturie publică față de semeni și Univers, dar în special este o mărturie și o "deschidere a cugetului bun către Dumnezeu" (1 Petru 3,21). Ce deschidere a cugetului ați avut cu ocazia acelui act solemn și sfânt? Deschiderea, în loc să fie largă, cu toată inima către Dumnezeu, a fost de fix 0°! Acest cel mai sublim moment din viața dvs. pe pământ nu v-a lăsat cugetului nici măcar o secundă de amintire! Puteți spune că a fost o mărturie personală? Acum înțelegeți de ce acest "contract" cu Dumnezeu este nul și trebuie repetat? De fapt, doar "semnat", căci semnătura dvs. a fost "falsificată" de nași. Luați vă rog ca atare ghilimelele de rigoare, nu am intenția să vă jignesc.

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Hristos S-a nascut pentru toti oamenii! laurastifter Alte Religii 24 05.04.2013 14:10:48
De ce romanii nu mai fac filme istorice. Theodor_de_Mopsuestia Generalitati 22 27.03.2012 17:53:00
Bisericile din Apocalipsa joseph_ben_iacob Secte si culte 36 01.01.2011 14:38:29
Ingerul pazitor,pentru toti oamenii sau numai pentru crestini? mihailt Generalitati 45 12.11.2010 18:46:27
Cine cunoaste adaposturi pentru oamenii fara casa ? irina1f Umanitare 3 24.12.2008 08:47:09