Citat:
În prealabil postat de bluester
Eu nu am murit din cauza Botezului ; nici fratele , nici mama,tata,bunicii,unchii , rudele.
|
Înseamnă că sunteți un caz fericit, vă încadrați în cei 4% despre care vorbea un distins ortodox.
Citat:
În prealabil postat de bluester
Apropo, voi de ce REPETATI botezul ? Cand doar stiti ca oamenii (care devin adventisti) au fost deja botezati ? (mie asta mi se pare o batjocura , si nicidecum botezul copiilor).
|
Botezul este o mărturie publică față de semeni și Univers, dar în special este o mărturie și o "
deschidere a cugetului bun către Dumnezeu" (1 Petru 3,21). Ce deschidere a cugetului ați avut cu ocazia acelui act solemn și sfânt? Deschiderea, în loc să fie largă, cu toată inima către Dumnezeu, a fost de fix 0°! Acest cel mai sublim moment din viața dvs. pe pământ nu v-a lăsat
cugetului nici măcar o secundă de amintire! Puteți spune că a fost o mărturie personală? Acum înțelegeți de ce acest "contract" cu Dumnezeu este nul și trebuie repetat? De fapt, doar "semnat", căci semnătura dvs. a fost "falsificată" de nași. Luați vă rog ca atare ghilimelele de rigoare, nu am intenția să vă jignesc.