Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Intrebari utilizatori

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 11.07.2012, 09:25:39
Cornel Urs's Avatar
Cornel Urs Cornel Urs is offline
Senior Member

Data înregistrării: 27.05.2012
Locație: Miercurea Ciuc - Harghita
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de delia31 Vezi mesajul
Nu tre sa fii mare detectiv IT, nici clarvazator, sa-ti dai seama ca Suzana si cu Sad Story si cu editheraven si cu writer si cu Cornel Urs si cu JoyDivision si cu Profetul de carton si o mai fi avand si alte clone, transmit mesaje in lumea virtuala de la unul si acelasi computer. Sau daca are mai multe, sunt in familie.
doamna, sunteti chiar amuzanta, sincer va spun !
cautati, poate ca lista e mai numeroasa, poate ca sunt mai multi utilizatori care apartin aceleiasi persoane ! nu inteleg, sincer, pe ce criterii ati ajuns la concluzia de mai sus!? doar dezaprobarea invataturilor penticostale? acesta este unicul si singurul criteriu.
daca vine cineva si exprima niste idei dezaprobatoare cu privire la penticostali, sariti imediat si ziceti ca trebuie sa fie una si aceeasi persoana, de parca toata lumea simpatizeaza cu penticostalii !
poate ca nu e treaba mea, insa dumneavoastra si doamna Doriana ar trebui sa lasati thread-urile fara a face chat pe ele, fara a exprima anumite nemultumiri (nefondate), pentru a nu face varza toate subiectele de discutii.

in ceea ce ma priveste, discutiile mele in general s-au purtat cu useri adventisti si nu penticostali, pentru ca am gasit un user care este dispus sa raspunda intrebarilor, si anume "osutafaraunu", iar cu penticostali nu am discutat [inca], ei neexistand pe acest forum, cu exceptia doamnei Doriana, insa aceasta doamna s-a vazut ca nu e in masura sa poarte discutii civilizate si se tine de tot felul de acuze ce tradeaza un caracter infantil si imatur.

adaug: am mai citit ce au scris userii "incriminati", pai "editheraven" vorbeste in favoarea penticostalilor in cele cateva mesaje scrise ! pe ce criterii ati introdus-o in lista aceea? ma rog...in fine...cred ca nu trebuia sa intervin...pe viitor nu voi mai raspunde tuturor, nu are sens, unii efectiv sunt frustrati, au anumite nemultumiri si scriu fara sa gandeasca, la repezeala!

Last edited by Cornel Urs; 11.07.2012 at 09:34:20.

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
penticostalii sunt sectari? ingerul_pazitor Generalitati 51 16.05.2018 17:43:56
Penticostalii si botezul Templier Knight Secte si culte 363 24.07.2013 17:36:08
Cum sa vorbim cu penticostalii ? IonutS Secte si culte 282 28.03.2012 20:48:00