![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]()
Eu nu inteleg de ce soacra e suparata pe nora pentru ca nu vrea sa se insoare religios fiul, in loc sa fie suparata pe fiu?
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Draga Patricia, asa cum a scris si domnul Dragomir, singura solutie este sa va separati, altfel...nu e de bine. Dar cum situatia in tara noastra este extrem de delicata, cred ca faceti parte din multele familii tinere care nu au posibilitatea sa aiba casa lor, iar chiria iti ia si pielea de pe tine...aproape ca nu poate fi luata in calcul. Este tare greu, mai mult de atat nu sunt in masura sa mai adaug. |
|
|||
|
|||
![]()
deci oameni buni..........nu ca nu vrea sotul sa faca nunta cu mine inseamna ca are ceva impotriva.altfel nu faceam pe cea civila.....avem casa noastra cu toate necesitatile,avem gradina noastra dar patrea proasta e ca avem in aceeas curte cu soacra....nu are ceva special cu mine soacra doar ca e mai egoista si vrea sa fac eu ceea ce imi spune ea....daca ii faci tot anul tot ceea ce spune si nu vrei odata,poate de oboseala poate nu vrei,poate nu e corect tu sa faci prea mult si ea deloc,poate te-ai saturat........gata sa stricat jucaria si incepe....i se pune pata si....mai departe stiti cam fiecare ce se intampla.........deci cam asta e......
|
|
|||
|
|||
![]()
Si nu este chip sa fie educata ca nu-i drept ceea ce face si intr-o zi va da socoteala Celui care este mai presus de ea?
|
|
|||
|
|||
![]()
ce adriana....ca ea nu e nimeni....ne-a si spus ca ea este....."necuratul"in curte......totul se face dupa cum vrea ea.......asa sa exprimat.sa ma scuzati.......deci....nu ai cu cine sa te intelegi...
|
|
||||
|
||||
![]()
Și de ce nu plecați de acolo?
|
|||
|
|||
![]()
sa plecam?????pai daca ne-am facut casa cu etaj cu tot topt ce trebuie.....aici ne-am bagat tot timplul si agoniseala,cum sa pklecam?tu ai pleca?
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Citat:
Citat:
Oameni buni, fara Dumnezeu nu exista iesire din acest cerc. Cineva trebuie sa cedeze. Daca soacra e dusa rar la biserica, ma tem ca trebuie multa rabdare, diplomatie si blandete din partea nurorii, oricat i-ar fi de greu. Numai rasplatind raului cu bine, o poate imblanzi si rusina. Si-apoi trebuie inteles ca si soacra asta are un rol foarte serios in mantuirea noastra. Daca nu ar fi ea, ar fi un sef rau, sau un sot rau sau rude, sau straini care sa ne faca viata un calvar. Daca ni le da Dumnezeu, asta este numai pentru a intelege si a ne smeri si ar trebui sa-I multumim ca ne ia in seama si nu ne lasa de capu' nostru, asa cum ne zbatem noi din toate puterile...
|
|||
|
|||
![]() Citat:
fratele meu locuieste cu prietena, si pentru toate problemele din casa lui, sau pt orice lucru marunt mama da vina pe fata aceea : de ce nu are vasele spalate, de ce e obosit puiutul ei, de ce nu mananca mancare gatita si cumpara de la fast food , etc. mereu am incercat sa o fac sa vada ca neglijenta ii apartine si lui, dar nu vrea sa inteleaga. in mintea lor vinovat nu poate fii niciodata copilul!