Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 16.07.2012, 19:45:31
stefan florin's Avatar
stefan florin stefan florin is offline
Senior Member

Data înregistrării: 09.02.2011
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Lucian008 Vezi mesajul
"Eu însă vă spun că oricine-și va lăsa femeia, în afara pricinii de desfrânare, o face să săvârșească adulter; iar cel ce o va lua pe cea lăsată, adulter săvârșește." Matei 5,32
corect...numai ca din mesajul doamnei sotul DEJA are o amanta, deci a cazut in desfranare. Are tot dreptul, din punct de vedere biblic, sa divorteze...asta in cazul ca doreste acest lucru.
PS: tu amice ai trai alaturi de o femeie care NU te mai iubeste chiar daca nu te-a inselat cu altcineva, sa va certati zilnic, practic sa nu m-ai ai liniste in casa? Stiu, o sa zici ca rugaciunea ajuta. Numai ca Dumnezeu ajuta pe cel ce VREA sa primesca ajutorul sau. Daca sotia NU vrea, nici Dumnezeu Nu v-a ajuta pentru ca el NU ajuta cu forta respectand liberul arbitru. Asa ca degeaba se roaga omul...pentru cel ce NU doreste impacarea

Last edited by stefan florin; 16.07.2012 at 19:48:52.
Reply With Quote
Vechi 16.07.2012, 19:47:43
Suzana's Avatar
Suzana Suzana is offline
Senior Member

Data înregistrării: 06.07.2012
Implicit

Citat:
În prealabil postat de stefan florin Vezi mesajul
PS: tu amice ai trai alaturi de o femeie care NU te mai iubeste chiar daca nu te-a inselat cu altcineva, sa va certati zilnic, practic sa nu m-ai ai liniste in casa?
daca femeia nu a inselat, cred ca sotul are toate motivele sa reinvie relatia de iubire care a existat odata (in momentul in care au decis sa formeze o familie).
Reply With Quote
Vechi 16.07.2012, 19:50:39
stefan florin's Avatar
stefan florin stefan florin is offline
Senior Member

Data înregistrării: 09.02.2011
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Suzana Vezi mesajul
daca femeia nu a inselat, cred ca sotul are toate motivele sa reinvie relatia de iubire care a existat odata (in momentul in care au decis sa formeze o familie).
dar sa vrea si sotia. Daca ea NU mai vrea atunci...TOTUL E ZADARNIC doamna. E bina ca omul sa NU se mai imbete cu apa rece
Reply With Quote
Vechi 17.07.2012, 20:03:58
Lucian008's Avatar
Lucian008 Lucian008 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 15.12.2011
Locație: Bucuresti
Implicit

Citat:
În prealabil postat de stefan florin Vezi mesajul
corect...numai ca din mesajul doamnei sotul DEJA are o amanta, deci a cazut in desfranare. Are tot dreptul, din punct de vedere biblic, sa divorteze...asta in cazul ca doreste acest lucru.
PS: tu amice ai trai alaturi de o femeie care NU te mai iubeste chiar daca nu te-a inselat cu altcineva, sa va certati zilnic, practic sa nu m-ai ai liniste in casa? Stiu, o sa zici ca rugaciunea ajuta. Numai ca Dumnezeu ajuta pe cel ce VREA sa primesca ajutorul sau. Daca sotia NU vrea, nici Dumnezeu Nu v-a ajuta pentru ca el NU ajuta cu forta respectand liberul arbitru. Asa ca degeaba se roaga omul...pentru cel ce NU doreste impacarea
Sincer nu. Dar raspunsul meu nu era pentru initiatoare topicului, ci pentru persoana care trata simplist casatoria unde fiecare face ce vrea ca sunt destui disponibili pe lume.
Vechi 17.07.2012, 20:22:01
apophis apophis is offline
Banned

Data înregistrării: 01.05.2012
Locație: Braila
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Lucian008 Vezi mesajul
Sincer nu. Dar raspunsul meu nu era pentru initiatoare topicului, ci pentru persoana care trata simplist casatoria unde fiecare face ce vrea ca sunt destui disponibili pe lume.
Nu ai inteles nimic din ce am scris eu. Ma bucur ca Stefan Florin a inteles problema reala si ceea ce spun eu.
Reply With Quote
Vechi 17.07.2012, 20:33:05
Lucian008's Avatar
Lucian008 Lucian008 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 15.12.2011
Locație: Bucuresti
Implicit

Citat:
În prealabil postat de apophis Vezi mesajul
Nu ai inteles nimic din ce am scris eu. Ma bucur ca Stefan Florin a inteles problema reala si ceea ce spun eu.
Problema reala e destul de evidenta, discutia era despre cum trebuie rezolvata problema.
Vechi 17.07.2012, 20:41:52
Demetrius Demetrius is offline
Senior Member

Data înregistrării: 02.04.2012
Implicit

Lăudat fie Iisus!
Reply With Quote
Răspunde

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Divortul bisericesc Dona_Maya Nunta 54 06.12.2012 00:25:25
Cine a inventat iadul? catalin755 Generalitati 29 06.07.2010 23:24:49