![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]()
Pana atunci, fa o cura de detoxifiere. Exista remedii pentru o imunitate mai buna. Argila si aloea, de asemenea pot fi administrate chiar si preventiv.
|
|
|||
|
|||
![]()
Cred ca te inteleg prin ce treci si cred ca numai cineva care a fost suspectat de cancer poate intelege cu adevarat.Ce a ajutat sufleteste? M-am rugat sfintilor pe care ii purtam in inima : Sf.Nectarie, Sfintilor din inchisori, apoi si Parintelui Papacioc, care mi-a fost tare drag,m-am rugat. Cu lacrimi, din tot sufletul. Rugaciunea a avut raspuns.Oricand,in orice clipa,oricare dintre noi poate deveni victima acestui monstru, care este cancerul.Altceva este a trai aceasta decat a-ti inchipui.... distanta mare...intre teorie si practica. Dumnezeu sa ne pazeasca pe toti!Sanatate multa!!!!!!!
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]()
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Sigur ca pot fi administrate preventiv, daca suporti costul (pentru aloe) dar indoilenic ca au vreun efect pentru cancer. Nu am auzit pe nimeni sa se vindece de cancer doar cu argila si aloe. Ea a mai avut problema asta, a facut un tratament serios si a scapat. Acum ii este frica (daca ar fi cazul) pentru ca tratamentul este unul f. dur. Tu ce-i propui, sa nu mai faca tratamentul si sa ia in schimb argila si aloe? E crima. |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Cum masuram moralul unui crestin in viata din afara bisericii? | patinina34 | Generalitati | 31 | 01.04.2011 08:51:56 |
Raiul de pe pamant | NECTARIE | Generalitati | 0 | 20.01.2011 14:37:36 |
intre cer si pamant | floaredecolt | Generalitati | 1 | 31.03.2008 13:24:00 |
Toti ne intoarcem in pamant... | oni91 | Teologie si Stiinta | 23 | 25.12.2007 02:31:16 |
Raiul pe pamant | CM | Generalitati | 5 | 27.11.2006 13:18:46 |
|